Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z klientem

p3p3PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem z klientem, chciałem sobie odpalić lolka i gdy odpaliłem klienta wykryto mi wirusa. Od tego czasu gdy chce odpalić gre na nowo wyskakuje mi logo League of Legends na środku ekranu po czym nic sie nie dzieje  T_T  T_T  T_T  Jakieś pomysły? 

HALA MADRID !!!
Opublikowano

Robiłeś już coś z tym antyvirusem? Możliwe, że usunął potrzebny plik...

Na pewno pomoże reinstall gry, ale może jest jakiś szybszy sposób, którego nie znam. :p

Powiem tak, reinstall gry może nic nie pomóc, ponieważ jeśli zainstalujesz program jeszcze raz to nadal istnieje możliwość, iż plik zostanie przeniesiony ponownie do kwarantanny. Po prostu usuń ten plik z kwarantanny albo, jak wolisz, zreinstalluj Avasta/bazę danych.

Myślałem, że to oczywiste, że trzeba wtedy zablokować antywirusa i dodać plik do wyjątków, czy coś. :P

Jeżeli możesz dostać się do patchera, to zindeksuj i sprawdź wszystkie pliki od nowa, jeżeli nie, to pewnie pozostał tylko reinstall (chyba że antywirus wrzucił plik do kwarantanny lub tylko go blokuje).

Z opisu wynika, że nie może dostać się do patchera.

Opublikowano

Mam dokładnie to samo. Dzisiaj odpalam gre a tu avast wyskakuje i od tego czasu nie mogę  odpalić lola ;/ Jakieś pomysły oprócz reinstala bo mam słabego neta ?

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Jeśli masz avasta to miałem to samo... pół dnia sie nad tym głowiłem xD ale wymyśliłem wkońcu. Kliknij ppm na ikonke avasta na pasku powiadomień> kwarantanna i tam powinieneś mieć plik lol.patcher.exe to go przywróć

Opublikowano

Uruchom ponownie komputer, jeżeli nie pomoże odinstaluj lola i zainstaluj ponownie.

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

Jeżeli możesz dostać się do patchera, to zindeksuj i sprawdź wszystkie pliki od nowa, jeżeli nie, to pewnie pozostał tylko reinstall (chyba że antywirus wrzucił plik do kwarantanny lub tylko go blokuje).

Opublikowano

Trzeba wyciągnąć plik z kwarantanny, nie trzeba żadnych reinstali itp... Jak ktoś nie wie jak się to robi niech poczyta na google, na najnowszej wersji wygląda to tak: PPM -> Kwarantanna -> Szukacie nazwy Lol'a np. "LolPatcher.exe" -> Klikacie PPM i dajcie przywróć, to wszystko, na następny raz takie gry dodawajcie sobie do wyjątków, żeby uniknąć takich rzeczy. ;) Pozdro.

Opublikowano

Powiem tak, reinstall gry może nic nie pomóc, ponieważ jeśli zainstalujesz program jeszcze raz to nadal istnieje możliwość, iż plik zostanie przeniesiony ponownie do kwarantanny. Po prostu usuń ten plik z kwarantanny albo, jak wolisz, zreinstalluj Avasta/bazę danych.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Jeśli masz avasta to miałem to samo... pół dnia sie nad tym głowiłem xD ale wymyśliłem wkońcu. Kliknij ppm na ikonke avasta na pasku powiadomień> kwarantanna i tam powinieneś mieć plik lol.patcher.exe to go przywróć

ziomek dzięki, pomogło 

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...