Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quest na zdjęcie z slot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , napisał by mi ktoś questa który by zdejmował z slot , no bo dodałem sobie system run i gdy nakładam wszystkie runy na sloty wyjdę z klienta i wejdę jeszcze raz to sloty są niby puste. http://screenshot.sh/ofiFxqa94G6Ih

Ale gdy próbuję nałożyć runę to wyskakuje komunikat że runa jest założona.

Dzięki z góry :)

arezzo2_podglad3.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Samym questem tego nie zrobisz, potrzebne są Ci jeszcze dodatkowe funkcje w source. ;)

Dlaczego by od razu source :-)

Gdzieś na MPC jest poradnik z pierścieniami zakładanymi na sloty, możesz go bez problemu wykorzystać. Działa na takiej samej zasadzie.

Nie potrzeba do tego src - wiadomo z jego pomocą można to o wiele lepiej zrobić. Ale powinno zaspokoić twoje oczekiwania :)

9H6xQYc.png

Opublikowano

Samym questem tego nie zrobisz, potrzebne są Ci jeszcze dodatkowe funkcje w source. ;)

Dlaczego by od razu source :-)

Gdzieś na MPC jest poradnik z pierścieniami zakładanymi na sloty, możesz go bez problemu wykorzystać. Działa na takiej samej zasadzie.

Nie potrzeba do tego src - wiadomo z jego pomocą można to o wiele lepiej zrobić. Ale powinno zaspokoić twoje oczekiwania :)

Niestety to co piszesz jest niemożliwe,  powiedz mi jaka funkcja umożliwi Ci założenie itemu na slot (mowa bez edycji src)? 

Jedynie możesz określić na jakim slocie znajduję się dany item...

Pomysł jaki przychodzi mi do głowy to zakładanie run przez cmdchat wywołany questem.

Pozdrawiam.

utn6x1b0watr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...