Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hypersi

shock11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

logo.png

Cześć! Tu administrator serwera Hypersi.net. Chciałbym zaprosić Was bardzo serdecznie na nowo otwarty tryb survival + gildie (trudność: średnia). Naszym celem jest zapewnienie jak najwyższej jakości gry dla graczy i stworzenie dużej społeczności, mamy w planach sporo trybów, wszystkie pluginy konfigurujemy z osobna, posiadamy autorskie skrypty na ciekawe dodatki. Jesteśmy profesjonalną drużyną tworzącą serwery z pasji już od 5 lat począwszy od counter strike'a

INFO.png

IP: hypersi.net

Sloty: nieograniczone

Whitelist: nie

Nether/End: tak 24/7

Premium: Premium & Nopremium

PvP, moby: tak

Online: 24/7, dobre zabezpieczenia antybotowe

FanPage: http://facebook.com/Hypersi

Forum: http://hypersi.net/

znajdziesz.png

gildie.png

Głównym celem gry na naszym serwerze są gildie, ranga specjalna ULTRA, może raz stworzyć ją za darmo, kolejny raz za pół ceny, reszta rang specjalnych tworzy gildie za połowe ceny, ogólna cena założenia gildii jest dość wysoka, by na serwerze nie było dużo słabych gildii. Każda gildia ma 3 życia, początkowy obszar gildii wynosi 50 kratek, każde ulepszenie powiększa obszar o 5 kratek, maksymalna wielkość to 80 kratek. Obsydianowe bazy nie są niezniszczalne! Jest szansa na rozwalenie obsydianu poprzez TNT, nie dzieje się tak za każdym razem, ale jest to możliwe dość często.

gildie3.png

drop.png

Drop z kamienia, z możliwością wyłączenia poszczególnych rzeczy, możliwością wyłączenia całego dropu, bądz wyłączenia dropu cobbla. Drop ustawiony jest, tak żeby kopało się miło i przyjemnie, ale nie za łatwo, dodatkowo możesz wykopać: tnt, perły, książki, jabłka, obsydian, kule szlamu, a z kamienia i obsydianu wylatuje randomowa ilość expa.

drop2.png

stoniarki.png

Na spawnie znajduje się miejsce do kopania, ale możesz zcraftować swoją prywatną stoniarke, regeneracja kamienia trwa 2 sekundy, rozwalamy ją złotym kilofem.

stoniarka.png

sklepiki.png

Sklepiki NPC: Na serwerze bardziej wartościowe od diamentów są emeraldy, dzięki którym możemy kupować specjalne skrzynki, uzbrojenie i różne itemy u npc-tów.

sklepiki3.png

skrzynki.png

W specjalnych skrzynkach jest szansa na drop dość rzadkich itemów, można je kupić na spawnie u NPC. Są rózne rodzaje skrzynek, droższe i tańsze, z których jest mniejsza/większa szansa na drop mniejszej/większej ilości itemów.

RZUCANE TNT

Mamy na serwerze rzucane tnt, z ciekawym craftingiem i optymalnym cooldownem, z takim dodatkiem gra się dużo, dużo lepiej.

tnt.png

tp.png

Na wielu serwerach losowy teleport nie działa poprawnie, ponieważ czasami trafiamy na wode, lub inne niechciane rzeczy, na naszym serwerze teleporter jest odpowiednio skonfigurowany, tak aby nie trafić na wode, lawe, kaktusy, i inne tego typu rzeczy, a po przeteleportowaniu mamy 3 sekundową nietykalność.

tp2.png

PVP.png

Na spawnie także znajdziesz arene PvP i wymieniarki.

pvp2.png

RANGI.png

Specjalne, bardzo dobre kity (raz na tydzien), specjalny prefix VIP, SVIP, ULTRA. O połowe tańsze założenie gildii. Ranga ULTRA może raz odebrać darmowe itemy na gildie /itemy. Rangi specjalne posiadają dostęp do komendy /workbench, /enderchest, /feed, /heal, posiadają możliwośc ustawienia 2-10 home'ow, zależnie od rangi. A najlepsze w tym wszystkim jest to, że Rangi są na zawsze.

END.png

Te dwa światy są otwarte dla wszystkich 24/7, a portale do nich znajdziesz na spawnie, resetują się one automatycznie 2 razy dziennie jednocześnie respiąc smoka w endzie.

END2.png

POMOC.png

Możesz wesprzeć serwer finansowo porpzez zakup rang, które są na zawsze, bądź losując na loterii za jedyne 2,46 PLN, wygrywająć bardzo dobre nagrody. Zebrane pieniądze są inwestowane w rozwój serwera, administracja nie czerpie z tego jakichkolwiek korzyści finansowych, tak jak wspominałem wyżej, tworzymy z pasji, naszą pasją jest tworzenie serwerów i robimy to od wielu lat!

ZASADU.png

Zanim zaczniesz gre na serwerze, zapoznaj się z panującymi na nim zasadami, wpisując /regulamin w grze. Nie znanie regulaminu, nie zwalnia z przestrzegania go, administracja także jest zobowiązowana do znajomości i przestrzegania go. Nikt nie jest faworyzowany, a jakakolwiek próba faworyzacji kończy się permamentym banem. Administracja nie ingeruje w rozgrywke graczy, gramy bez gamemoda, bez wspomagaczy.

AMBICJE.png

Wyznaczone cele:
- Zadanie dnia
- Osiągnięcia
- Legendarny ekwipunek (bez przesady)
- Grupowy teleport
- Edytować wiadomości od pluginu gildii
- Dopieścić serwer
- Cały czas dodawać coś nowego, rozwijać wszystko.
- Menu
- Rankingi
I wiele, wiele więcej..

Znajdziesz też u Nas serwer Freebuild, jednak jest on w trakcie pracy, niedługo będzie on zrobiony naprawdę dobrze.

PAPA.png
Poświęcamy bardzo dużo czasu, aby serwer był naprawde dobrze wykonany, mam nadzieje, że zachęciłem Cie do gry i że spotkamy się na serwerze, nasza administracja potraktuje Cie jak przyjaciela i przygarnie do naszego "rodzinnego" grona.
Do zobaczenia w grze!

WIĘCEJ SCREENÓW
screen9.pngscreen8.pngscreen7.png
screen6.png
screen5.pngscreen4.pngscreen3.png
screen2.png
screen1.png
Opublikowano

Bardzo ładne screeny, chociaż ciekawe jestem jak to będze wyglądać bez shaderów. W każdym razie serwer wyglada zachęcająco i chętnie pogram.

images.jpg

Opublikowano

Reklamujac tylko tutaj nigdy nie bedziesz mial graczy, zwlaszcza jak sztucznie zmieniasz ilosc graczy zeby byc wyzej na rankingach, na facebooku fake lajki etc.

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

sztucznie zmieniam ilość graczy ? nie wiem o co chodzi z tym ? co do lajkow same sie wbiły nic nie kupowałem więc jak nie znasz prawdy to nie oceniaj -_-

@ref

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ten serwer to dno, odradzam każdemu grę na nim

więcej jak 50% serwera skopiowane z dragon-survival'a, identyczne craftingi, drop, itemki na gildię no ogółem patola. Zrobili serwer kopiując bezczelnie wszystko z innego, zapłacili dla jakiegoś jutuberka 50k+ żeby prowadził jakąś śmieszną serię z serwera i no ogółem brak słów. Oby wam serwer jak najszybciej upadł. Nie wiem jak go określić bo serwer robiony z 'pasji' no to wiadomo że nie hehe :D pod hajs ? dno dno jeszcze raz dno. Odradzam

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...