Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uzależniłem się od... piosenek o papieżu.

Gość Ratty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No witam, 

nie wiem dlaczego, ale kiedyś taka osoba podesłała mi link do piosenki "zniszczyć kurahen".

Po wysłuchaniu tej piosenki moje życie diametralnie się zmieniło. Uzależniłem się od karachana, słucham piosenek o papieżu. Przestałem chodzić do kościoła, RAM, pogorszyły mi się także oceny, również z religii. Wiele przyjaciół z katolickich rodzin mnie odrzuciło. Nie wiem co zrobić. Chce iść do psychiatry, aby wypisał mi leki na samopoczucie i sam z siebie chcę na sen, bo nie mogę zasnąć. Jakieś tam wizyty u psychologów nic nie dają, gadają o takich prostych i oczywistych rzeczach, o których już dawno wiedziałem, więc trzeba coś mocniejszego. W sumie przez to samopoczucie i bezsenność totalnie olewam szkołę, nie mam żadnego celu w życiu i tyko bym spał i słuchał piosenki o papieżu... A jak się czuję? Przygnębiony, samotny, smutny, bezsilny, niepotrzebny.

Cały czas w głowie szumi mi ta piosenka.

https://www.youtube.com/watch?v=pHGaQla7jHI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...