Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem dziś odpalić volibota auto queue 6.9 i wyskakuje mi ciągle ten błąd co jest w temacie. Co mam zrobić? Nie mogę spokojnie nastawić bota, żeby skończył się leavebuster 20min/5razy. Z góry dziękuje za pomoc ;)

Opublikowano

Nadal nie działa, auto fix też użyłem i nadal, nie można się połączyć...

daj moze screena ?

Opublikowano

To jak to naprawić, net sprawny, league of legends też odpala się normalnie, firewall wyłączony, internet działa, więc o co chodzi. Na drugim komputerze działa normalnie, a na laptopie nie...

Opublikowano

To jak to naprawić, net sprawny, league of legends też odpala się normalnie, firewall wyłączony, internet działa, więc o co chodzi. Na drugim komputerze działa normalnie, a na laptopie nie...

moze zly region podales?Najlepiej jak bys napisal na forum elobuddy w polskim dziale to bys odpowiedz dostal po krotkim czasie :)

Opublikowano

Nie działa mi forum elobuddy, po zalogowaniu. Jakbyś mógł pomóc byłbym wdzięczny.

Mój config.

[General]

LauncherPath=D:\Riot Games\League of Legends\

MaxBots=10
MaxLevel=31

ReplaceConfig=false

[Account]

Region=EUNE
BuyBoost=false
RndIcon=false

[Other]

ChampionPick=Ryze
RndSpell=false

Spell1=Flash

Spell2=Ignite
Opublikowano

Problem rozwiązany temat do zamknięcia. Dla osób które też mają problem to program nie czyta polskich znaków, więc trzeba zamiast ó,ą,ż,ę,ł,ń,itd pisać po prostu literę samą: a,o,n,z,e,l.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...