Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 Wallhacki Wolfenstein Et 2.60B Nq 1.2.5

czubass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym przedstawić dwa hacki do gry Wolfenstein Enemy Territory.

Obydwa polegają na tym, że widzimy ludzi przez ściany czyli tzw. Wallhack.

Z góry mówię, że działają tylko na systemie Windows Vista / Windows 7

Dla użytkowników windows xp mam złą informację nie udało mi się nic znaleźć.

Osobiście grałem na tych hackach na patchu 2.60b i modzie No Quarter 1.2.5.

Jeżeli spodoba Ci się hack umieszczony tutaj przeze mnie proszę o granie na serwerze s1.afrika-korps.pl strona tego serwera w sieci to afrika-korps.pl

Jest to polski serwer nie ma tam żadnych cheaterów oprócz mnie, a przydało by się szersze grono kolegów :rolleyes:

Opis pierwszego bota, a pod opisem download:

MacGyver - widzimy przez ściany normalne postacie, ten działa tylko na nq 1.2.5 i specjalnie pod niego został zrobiony, nie działa na innych modach.

xxx

Plik ten rozpakowywujemy do głównego folderu ET. Uruchamiamy go przed lub po włączeniu gry i powinien się automatycznie załadować.

Drugi bot:

Ultrix - bot w którym postacie przeciwników widzimy na czerwono, a jeżeli są za ścianą to na fioletowo (więc nie będziemy wpadać z tym, że strzelamy do ściany, bo nie potrafimy rozróżnić czy jest przed czy za ścianą) swoich widzimy na zielono. Jeżeli covert z przeciwnej drużyny będzie biegł przebrany to również widzimy go na czerwono / fioletowo, więc nie zagraża nam :) tak samo covert z naszej drużyny jest widoczny dla nas na zielono, więc od teraz zero team killi covertów :) jest jeden minus tego bota - nie widać w nim min przeciwników ( gdy mamy wysoki lvl to widać miny przeciwników gdy jesteśmy blisko nich to podświetlają się na biało, niestety w tym bocie wpadamy w nie po prostu :( ) miny naszych sojuszników są jak najbardziej widoczne. Działa prawdopodobnie na wszystkich modach, ale zalecam grać na serwerze który poleciłem.

xxx - TEN PLIK PO PROSTU ROZPAKOWYWUJEMY TAM GDZIE MAMY WOLFENSTEINA

xxx - TEN PLIK ROZPAKOWYWUJEMY I PRZENOSIMY ET.EXE DO FOLDERU WOLFENSTEINA I PODMIENIAMY Z ET.EXE KTÓRY JUŻ TAM WIDNIEJE I NOWYM ET.EXE ODPALAMY WOLFENSTEINA.

No i dla użytkowników MacGyvera mam złą informację, ponieważ po każdym odpaleniu nowej mapy trzeba załączać jeszcze raz tego bota, więć polecam ULTRIXA!!

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

ultrix_src to kod źródłowy tego haxa. przydatny dla Coderów.. Was to może zniszczyć nawet :D

@FlashGordon każda wersja PB pozwala :)

Opublikowano

Z tego co pamiętam wnx64 jest wykrywany jako Violation PB HACK, dziwi mnie mocno to co mówisz. A swoją drogą PB jest leniwe..

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...