Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy kurier poczty polskiej jest normalny?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema hahaha, wytłumaczy mi ktoś sytuację gdzie paczka została dostarczona a później (po 15 minutach).. z resztą sami zobaczcie :

Nadejście przesyłki 2016-04-28 10:05 =====

Doręczenie przesyłki 2016-04-28 18:00 =====

Przygotowanie przesyłki do doręczenia 2016-04-28 18:15 =====

Przekazanie przesyłki do doręczenia 2016-04-28 18:15 =====

Dafuq?

Opublikowano

Nie wiem o co ci chodzi.. "Przekazanie przesyłki do doręczenia" odgrywa tutaj najważniejszą rolę, czyli twój kurier dopiero dostał do ręki przesyłkę, którą ci przywiezie. To nie czarna magia.. A te na zielono to może być błąd. To nie jest system automatyczny.. ;)

graphic.png

Opublikowano

No właśnie nie jest to błąd haha :D ogarnąłem wszystko i Ci idioci dostarczyli przesyłkę po czym ponownie próbowali ją dostarczyć (wtf???) ale już jej nie było w magazynie, ciekawe dlaczego XDDDD

Co najlepsze wprowadzili mnie w błąd że ta przesyłka nie została doręczona i wraca do punktu nadania, a po 2 godzinach otrzymałem wiadomość że jednak została doręczona i przepraszają za wprowadzenie mnie w błąd.

Kozaki.

Opublikowano

Ważne, że dostałeś paczkę. Wierz mi, czasami jest tyle przesyłek, że kurierzy potrafią się zamotać... Pewnie system coś się jebnął. 

Pobierz Minecraft wersję 1.8.3 i zabieraj się do roboty! :D

Opublikowano

Nie jest normalny, to kosmita z nieznanej planety. Radzę uciekać.

Opublikowano

Nie dostałem paczki, ja ją wysyłałem, a kasy nie ma i szybko nie będzie bo według nich paczka jest dalej w obiegu, banda ... nie powiem czego

Opublikowano

No strzelił gafę ale jak byś zobaczył jaki oni mają tam zapierdol to być tego tematu nie zakładał :P

Cyrk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...