Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cześć mam problem z kontem ze steam

FreeFrag21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem mianowicie pobrałem sobie na telefon steam i tam zrobłem mobilny token i mialem reset telefonu i nie moge sie zalogować

na konto i na telefonie i na kompie i musze podać steam guard a na poczte nic nie przychodzi -.- pliss pomocy troche jest warte to konto :) POMOCY!

Opublikowano

Jak na poczte ? Skoro zrobiles mobilny token to kody powinny ci przychodzic na telefon , mialem to samo lecz pobralem na nowo steama i wcisnalem opcje ze chce otrzymywac kody steam guard na tym urządzeniu ( ty też to pewnie masz więc wcisnij to co ci napisalem wyzej )

Wtedy przyjdzie ci kod na sms , wpisujesz go i robi ci sie od nowa token.

Opublikowano

Z tego co pamiętam przy logowaniu gdzie wpisujesz login itp jest na dole "nie moge zalogować sie na konto" czy coś takiego i tam przechodzisz pare kroków że nowy telefon zaznaczasz czy cos i przychodzi ci na nr fona który przypisałeś do konta. Ja coś takiego robiłem , bo steam support pewnie za długi czas ci odpisze

Opublikowano

Z tego co pamiętam przy logowaniu gdzie wpisujesz login itp jest na dole "nie moge zalogować sie na konto" czy coś takiego i tam przechodzisz pare kroków że nowy telefon zaznaczasz czy cos i przychodzi ci na nr fona który przypisałeś do konta. Ja coś takiego robiłem , bo steam support pewnie za długi czas ci odpisze

Nie , mi zazwyczaj w takich sprawach odpisują po 1-3 dniach . To nie jest tak jak kiedys.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...