Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie, wyjazd do Hiszpanii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Teraz nie trolluję na 100% :v

Mam pytanie.

Wiem że to jeszcze dobrze 5-6lat, ale chciałbym w przyszłości zamieszkać w Hiszpanii.

Spodobało mi się tam, jak miałem z 10lat i tam byłem,  mimo iż nie jest tam jakoś bogato, to wolę żyć w bezpiecznym Kraju niż gdzieś, gdzie są Islamiści, w Polsce na pewno nie :v Tutaj są same cebule i fani JP.

To tyle, czekam na wasze odpowiedzi, czy warto ( oczywiście tam mieszkają rodzice wieszaka nitra ) ale ja z daleka od tego debila będę...

Pozdrawiam.

Opublikowano

Szkocja. Szkocję uważa się za bezpieczny kraj, gdyż policja ściśle współpracuje z mieszkańcami, żeby zapewnić społeczeństwu bezpieczeństwo.

Tolerancja jest tam powszechne, a goście jej nie nadużywają. 

Opublikowano

To podajcie jakiś inny bezpieczny kraj :v

Australia, Nowa Zelandia, Islandia - jedne z najbezpieczniejszych krajów na świecie, z bardzo niskim wskaźnikiem przestępczości

1398258449-U383457.png

Opublikowano

To podajcie jakiś inny bezpieczny kraj :v

Australia, Nowa Zelandia, Islandia - jedne z najbezpieczniejszych krajów na świecie, z bardzo niskim wskaźnikiem przestępczości

W Australii jest niski wskaźnik przestępczości, bo większość ludności jest wybijana przez pająki, skorpiony, węże :v

Opublikowano

@Breejg nie dzięki, jak mam widzieć wkurzonych murzynów, to podziękuję :v

Chyba tak wgl się przerzucę na Angielski YouTube, bo na polskim jak napiszesz krytykę, to wszyscy ciebie jadą że aż spam ale dzięki za rady ;)

PS: @up Jeśli w Szkocji naprawdę jest tak dobrze, to chyba tam pojadę, bo tu jak napisałem komentarz że zdjęcie mnie jakoś nie rozbawiło to dostałem odpowiedź typowego spierdalaj od gimba z hajsownikiem profilowym

@Edit dobra, już nie chcę k***a do tej Anglii, tam mają być izak, gimperr i inni, więc o dzieciach przyjebanych będę słyszeć jak biegają za gimpusiem

Opublikowano

@HalfLife3 Czlowiek o ciemnym kolorze skroy = czlowiekowi o jasnyn kolorze skory

Niesamowite co? Wiec nie rozumiem Twojej logiki. Przeciez gdziekolwiek nie wyjedziesz, to wszedzie znajdziesz wkurzonych ludzi i nie wazne jakiego kolory skory beda ;^)

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

On myśli kategoriami dziecka, pojedzie sobie do Hiszpanii za kilka lat, zamieszka na stałe, dostanie mieszkanie, pracę, żyć nie umierać. Wszystko do ręki dostanie. 

Hiszpania to kraj z bardzo dużym bezrobociem 22%  w porównaniu do Polski  9%. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Co Ty dajesz. Ci ludzie, albo już nie żyją, albo są bardzo starzy, więc dalej nie rozumiem Cię ;o

I nie pisz używani, bo to brzmi jak by byli jakąś rzeczą...

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Myślisz, że w Hiszpanii nie ma islamistów? Chyba dawno tam nie byłeś. Widok szmatogłowych na ulicach np. w Alicante jest rzeczą powszechną.

Cyrk.png

Opublikowano

Środowisko w sam raz dla niego, masa Rumunów, Marokańczyków, Ekwadorczyków, przy okazji Kolumbijczycy i napływowa ludność z centrum Afryki. 

Jak mu się tak spieszy do tej Hiszpanii to niech jedzie i zobaczy jak się żyje w monarchii parlamentarnej, rządzonej przez socjalistów , a chodząco po ulicy zastanawiasz się gdzie dzisiaj wybuchnie bomba albo kiedy jakiś bask da mu w ryj bo nie odpowie na pytanie po katalońsku. ;)

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

On chyba wyrobił sobie opinie o tym kraju na podstawie 2 tygodniowych wakacji xD i w dodatku w wieku 10 lat. -.-

Cyrk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...