Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mentora | Miłego kompana do wspólnych gierek

Kystan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Pewnie wielu z Was zacznie mnie negować, bo to przecież mój pierwszy post  w tym dziale - macie takie prawo, aczkolwiek owszem - poszukuję i zaczynam poszukiwania tutaj. Zgodnie z przeznaczeniem tematu oraz treścią tytułową - poszukuję umiejętnej i "ogarniętej" osóbki do wspólnych gier w Lidze Legend. Legenda ze mnie żadna, zaczęlibyśmy grę od zera. Jeśli chodzi o mnie - 20 lat, trochę stażu w lolu i chęci doskonalenia swoich umiejętności.

Zdecydowany będę na wszystko, ale chciałbym grać z kimś kto nie wylewa swoich nerwów na czacie globalnym, osobą z którą można porozmawiać na wszystkie tematy. Oczywiście nie ma wytycznych, może to być Kobieta a może to być Facet - byle z humorem i cierpliwością, której brakuję 65% graczy gry. Zaczniemy od nowa, bo moje "wcześniejsze" konto było głównie celem zapoznania się z całą grą. Mam mnóstwo wolnego czasu - dobrze gdyby potencjalnie chętna osoba miała go również dostatecznie wiele. Nie spodziewam się gry na poziomie diamentu, bo sam takiego nie reprezentuję... ale dobrze wszyscy wiemy, że co dwie głowy to nie jedna. Liczę na pozytywny odbiór mojej osoby tutaj jak i samego tematu oraz tego, że nareszcie znajdę odpowiednią osobę do wspólnej gry!

Serdecznie pozdrawiam, Krystian

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...