Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy meta w jungli się zmieni?

Resco.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam pytanie, czy meta po patchu 6.9 według was się zmieni? Dalej będzie grana taka shyvana albo xin ?

u30u5xpdzqna.png

Opublikowano

Hej, mam pytanie, czy meta po patchu 6.9 według was się zmieni? Dalej będzie grana taka shyvana albo xin ?

dzisiaj na d4 nadal orałem xinem jak po**bany, myśle że nawet vayne da sie wcisnąć do jungli

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

dzisiaj na d4 nadal orałem xinem jak po**bany, myśle że nawet vayne da sie wcisnąć do jungli

daj op.gg

jebać psy

Opublikowano

Mocno się nie zmieni, trochę kindred poboleje bo nerfik na early

I może malzahar w jungli będzie grany bo jest "broken"

Opublikowano

mysle, ze postacie silne w early beda grane, ze wzgledu, ze teraz widac cd buffow i gracze beda walczyc czesciej o nie

Opublikowano

Vayne? 

Co ty gadasz? 

Wziąłbym taką Evelynn i tak bym counter jungle zrobił, że vayne by nie mogła wejść do tej jungli :v

To ty w tym b5 może byś uciągnął, a nie w diamencie :x

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Malzahar broken w lesie, calego route'a robi ­bardzo szybko, a co najwazniejsze - nie traci nic hp. Po wszystkim mozna pierdolnac drejka na 4 lvl.

Opublikowano

Teraz tylko malzahar ap w jungli , kindred dalej op i graves i elise na końcu ( picki na high elo ) , raczej innymi się gra może jeszcze lee lub gragi :D

Opublikowano

Muszę chyba napisać do rito.Pierwsza rzecz która mi coś w tej grze ułatwiła zazwyczaj musiałem liczyć mniej więcej w której minucie będzie wstawał blue lub red a teraz counterjg shaco będzie jeszcze łatwiejsza :D

Nie sądzę chociaż teraz można się spodziewać że będziemy widzieć częściej enemy w naszej jg ,nawet sprawdzę jak twitch teraz działa

Opublikowano

Muszę chyba napisać do rito.Pierwsza rzecz która mi coś w tej grze ułatwiła zazwyczaj musiałem liczyć mniej więcej w której minucie będzie wstawał blue lub red a teraz counterjg shaco będzie jeszcze łatwiejsza :D

Nie sądzę chociaż teraz można się spodziewać że będziemy widzieć częściej enemy w naszej jg ,nawet sprawdzę jak twitch teraz działa

Właśnie ułatwianie gry jest chore, jakby ludzie cofali się w rozwoju. Teraz każdy pół-debil będzie mógł iść do lasu, bo ma wyłożone wszystko jak na tacy.

Opublikowano

@up

W tej grze jest i tak masa debili i jeszcze ułatwiają ją dla takich :D

Najlepiej by było ograniczenie wiekowe dać 16+ i tyle :D

Dzisiaj na murawie byłem i jakieś dzieciaki rozmawiały i jeden no k***a przejebałem rankeda przez bota bo tristankę nafeedował jaki to noobchamp a jeden a ja masterem pente zrobiłem i quadre xD A te dzieciaki na oko to podstawówka/ew. 1 gimnazjum :D :D :D

P.S Tak wiem g****o to wnosi do tematu

Opublikowano

Według mnie, nic się do tej pory nie zmieni, xin będzie tak samo mocny, jak i jest, tak samo w przypadku shyvany.

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

Wątpię by zmiana magów przyniosła też zmiany w lesie. Nawet jeżeli wytrzymali junglerzy byliby przeciwko nowym magom bardziej efektywni to będą odstawać od przeciwnego junglera, który będzie robił z tobą co chce. Nie zmieni się dużo, może wypadnie/wpadnie jeden czy dwa picki.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Góruje teraz jungla o mocnych counterjunglach i mocnym early, np Lee Sin, Nidalee czy Rengar. Timery w przeciwnej jungli bardzo dobrze działają dla takich junglerów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...