Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skiny, czy kosa?

MrMistrzupl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ! Pisałem już kiedyś kilka tematów odnośnie skinów do 50€, ale dziś chcę się was zapytać, co jest lepsze skiny czy kosa do 100€. 

Prosiłbym o zestawy skinów, skinów i kosy, albo o kosę, oczywiście do 100€. 

Chciałbym skiny do 

M4A1-S 

AWP

AK-47

USP-S

GLOCKA

KOSY (najlepiej m9 albo zwykły bagnet, ewentualnie jakiś gut czu butterfly, byle nie HUNTSMAN !!!)

a do tego jakieś naklejki i ze 2/3 nametagi z nazwami ;D ( pewnie sam jakieś wymyślę, ale możecie proponować, może podchwycę coś) 

Dzięki ;) 

Opublikowano

Lepiej wziąć kosę, masz ją cały czas, nieważne, czy TT, czy CT, czy eco, full itd. Od siebie polecam bayo blue steel bs.

Jeśli chodzi o skiny to:

M4A1-S: Golden Coil FT - 22€

AWP: Graphite FN - 38€

AK47: Wasteland Rebel FT - 15€

USP-S: Orion MW - 9€

Glock: Reactor Souvenir FT/MW - zależy, na którym znajdziesz jakieś ciekawe naklejki - cała reszta z tych 100€.

tenor.gif

Opublikowano

Falchion knife | Slaughter FN

Karambit | Forest DDPAT WW

M9 Bayonet | Night FT

Za około 100€ kupisz te koski na csgoshop.com

Opublikowano

Blue steel wygląda ok. Zastanawiam się nad bayo rust coat

Falchion knife | Slaughter FN

Karambit | Forest DDPAT WW

M9 Bayonet | Night FT

Za około 100€ kupisz te koski na csgoshop.com

Kosę chcę kupić NA RYNKU STEAM, albo na lounge za klucze. 

Opublikowano

@MrMistrzupl

No to weź bayonet blue steel bs, fajnie wygląda. Jeśli podobają ci się guty (mi osobiście tak) to polecam gradient fn. Mimo wszystko, standardowe kosy są dość brzydkie, bronie moim zdaniem ładnie wyglądają, szczególnie, że można sobie złożyć fajny zestawik za 5 e. :)

Opublikowano

Jak kose to ja bym wzial guta gradient / tiger tooth , w tej cenie trudno znalezc cos lepszego

ew. jak masz dodatkowe 10 euro to juz masz spoko kose m9 bagnet stained well worn

Opublikowano

Wezmę albo blue Steel albo tego rust coata ( jaram się nim). Czekam jeszcze na jakieś propozycje. Kosy które mi się podobają od 1 do ostatniej : Bayonet, M9, Butterfly, Falchion, Gut, Flip, Shadow dagerry, Huntsman. Może jakiś zestaw z kosą i skinami?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...