Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Pet Dla Maga?

LeoWoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!
W Nostale nie grałem x czasu i postanowiłem wrócić z koleżanką od zera. Mam na łuczniku 21kk lecz wolałbym to (może nie całość) zostawić.
Szukam taniego peta dla maga który pomoże przez ten początek do ... 60/70 poziomu? może troszkę mniej... 
Pamiętam jak kolega miał Super Świętego Krzaka ale coś go nie widzę na rynku. Co polecicie? Taniego i tankowatego dla maga?

//EDIT

Miło jakbyście też dla łuka coś podrzucili c:

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Uniwersalny dla każdego jest mroczuś, dużo hp, znośny def, bonusy i resy do tego jest tani.

Opublikowano

Uniwersalny dla każdego jest mroczuś, dużo hp, znośny def, bonusy i resy do tego jest tani.

Prosilem o coś taniego a nie coś co wyniesie 50% mojego majątku ;x Coś tańszego? :/

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Tańsze pety to syf, który jest marnowaniem hajsu. Jeśli żal Ci pieniędzy na mroczusia, to odpuść sobie pety i kup pojazd, sp czy resy.

Opublikowano

Czyli kupić mroczusia za 6.750.000 czy czekać na jakąs okazję?

//EDIT

I co mogłaby moja koleżanka złapać? Ma 34 lvl łucznik, opłaca się dusilisa czy coś lepszego poczekać? (Nie ma golda, odemnie nie chce i mówi że sama sobie zarobi) ;v;

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Możesz poczekać do weekendu, bo mogą dać Happy hour na ND i wtedy stanieją. Koleżanka może złapać tego dusi lisa, ale raczej na mało się on zda. Pety do złapania w grze, to jednym słowem dno, które nie nadaje się do normalnego użytku. Jednak jeśli będziecie grać razem, to powinniście dawać radę nawet z jednym petem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...