Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tracę wiarę w ludzi... minute temu zgasła strona a już wielkie halo robią , ja p******e zupdateuja to będzie, hakneli to hakneli na c**j drazyc ?

Opublikowano

A co się dzieje? Od kilku minut widzę tylko, że strona jest nieosiągalna i tyle. Co wy widzicie?

jak klikniesz w obrazek ''elobuddy'' na ekranie to zostajesz przekierowany do strony i tam pisze ze riot shackowal ta strone lub cos takiego i masz tam baze danych elobuddy do pobrania co 200mb wazy xD

Opublikowano

tracę wiarę w ludzi... minute temu zgasła strona a już wielkie halo robią , ja p******e zupdateuja to będzie, hakneli to hakneli na c**j drazyc ?

jakie drążyć... normalnie sie spytać każdy może. A ciebie jeśli temat nie interesuję to spierdalaj....

A co się dzieje? Od kilku minut widzę tylko, że strona jest nieosiągalna i tyle. Co wy widzicie?

chwile temu było coś w rodzaju że riot przejął elobudy i mają twoje id email i cos tam jeszcze. Troll ale warto się popytać.

Opublikowano

Pobierzcie i zeskanujcie odrazu. Jak to baza danych to można się nią trochę pobawić :D Ja niestety nie widzę nic takiego co wy ;(

Opublikowano

Pokazcie mi k***a gdzie jest ten download bo albo ja jestem zjebany albo wy xD

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Nikt nie pokaże w tym temacie tego, bo z automatu perm wleci.

~~

Jakiś troll z Rito hackującym EB i tyle.

Opublikowano

mozna prosic o usuniecie tematu ? to tylko spam i tak nic sie nie dowie, still waiting.

ps. baza danych przeskanowana avastem CLEAR

jakie drążyć... normalnie sie spytać każdy może. A ciebie jeśli temat nie interesuję to spierdalaj....

chwile temu było coś w rodzaju że riot przejął elobudy i mają twoje id email i cos tam jeszcze. Troll ale warto się popytać.

kulturalniej proszę ;) 

Tobie nikt "spierdalaj" nie mówi :)

było, już nie ma teraz tylko error, mam baze na kompie, jest czysta, ponad 200 mb :O

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...