Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odzyskać konto?

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak ktos ukradl mi konto jak mam odzyskac ? do suportu pisalem ale wiecie kto pamieta 5 pierwszych postaci  co kupil za 400 rp itp..  napisalem i napisali ze nie zgadza sie itp... wiec co mam zrobic zeby jakos konto odzyskac ? 

Opublikowano

powiedz im ze masz dostep do pierwotnego emaila ze jest to twoje konto.

ja nie znalem odpowiedzi, to pytali czy mam dostep do emaila na ktorym zalozono konto

Hello there.

Opublikowano

powiedz im ze masz dostep do pierwotnego emaila ze jest to twoje konto.

ja nie znalem odpowiedzi, to pytali czy mam dostep do emaila na ktorym zalozono konto

pytali dalem ten co zakladalem  i napisali ze sie nie zgadza ;/ 

Zrobic nowe innego wyjscie nie widze skoro nie pamietasz co kupywałes

tez racja tylko szkoda takiego konta 10 str na runy wszystkie postacie gold 1 konto ma 3 lata no ;/ 

Opublikowano

Jedyną drogą do odzyskania konta jest oczywiście support. Jeśli nie chcą Ci go przywrócić to pisz cały czas nowe tickety, przedstaw im wszystkie podstawowe informacje na temat konta takie jak pierwszy e-mail itp. Kiedyś powinni Ci przywrócić.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Też raz ktoś mi włamał się na konto, support pomógł informacje jakie musiałem podać to kiedy zaczynałem grać, pierwszy e-mail na którym zarejestrowane było konto. To wystarczyło i konto odzyskałem.

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...