Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch 6.9

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o patchu 6.9?

Mi osobiście się podoba, bo gra wkońcu się zmieni i nie będzie tak nudna.

Jednakże ciężko pojąć wszystkie te zmiany na 1 patch.

Hello there.

Opublikowano

Nigdy nie lubilem grac na zeda i cieszy mnie to, ze bedzie perma banem.

Na normalach bedzie walka kto pierwszy picknie zeda, bo na rankedach ludzie sobie tym nie pograja.­

Mam nadzieje, ze viktor troche wroci po tych zmianach, bo ostatnio byl niegrywalny.

Opublikowano

może jestem ślepy , ale wytłumaczy mi ktoś czemu zed ma być teraz taki silny? Nie widze w patchnote wzmianki o nim.

Co to patcha to się cieszę nawet bo lekko zbuffowali moją anivie :)

Opublikowano

może jestem ślepy , ale wytłumaczy mi ktoś czemu zed ma być teraz taki silny? Nie widze w patchnote wzmianki o nim.

QSS działa teraz tylko na kontrolę tłumu a na jego ult już nie np. @seI3a99

Viktor na 9 lvl z lasera bierze całą linię + tarcza skalowana maną, jest moc.

Patch taki trochę for scripters ale ja nie narzekam. Malzahar AD jest fajny, polecam. 

signature-J2RJD3Z9.png

Opublikowano

Zmienili guinsoo i usuneli devo. Co z tego jak YI jest jeszcze bardziej op niz był...

Kto tam poza goldami - gra yi 

signature-J2RJD3Z9.png

Opublikowano

Zmienili guinsoo i usuneli devo. Co z tego jak YI jest jeszcze bardziej op niz był...

Kto tam poza goldami - gra yi 

cowsep

Hello there.

Opublikowano

QSS działa teraz tylko na kontrolę tłumu a na jego ult już nie np. @seI3a99

Viktor na 9 lvl z lasera bierze całą linię + tarcza skalowana maną, jest moc.

Patch taki trochę for scripters ale ja nie narzekam. Malzahar AD jest fajny, polecam. 

Tylko castowanie tego drugiego lasera jest strasznie dlugie, IMO rylai must have

­

Opublikowano

Szkoda malzahara, tamten był mocniejszy, na 6 lvl robił niesamowite obrażenia, a teraz E znerfione, bazowe dmg z ulta usunięte i dana większa procentówka W, ult trwa 2,5s, W trwało 5 sekund i z połączeniem z ultem robiło o wiele większe obrażenia.

Opublikowano

Dla mnie ok :D

Guinsoo i Devourer nerfed ale dalej można szaleć (z devourerem only Kindred i Trynda, nie załamuje się). Noo walki o smoka będą. Czas opuścić mojego maina Yasuo, miliard ccków i pokeów.

Opublikowano

Cieszy mnie sam fakt, że do gry zostanie dodane dużo świeżości. Szkoda tylko, że mój Vladimir jest zmieniany :( Mimo wszystko może być ciekawie, czekam z niecierpliwością na te zmiany.

@Karyvlea Mb, nie miałem jeszcze okazji wejść na lola od wczoraj :P

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Cieszy mnie sam fakt, że do gry zostanie dodane dużo świeżości. Szkoda tylko, że mój Vladimir jest zmieniany :( Mimo wszystko może być ciekawie, czekam z niecierpliwością na te zmiany.

Czekasz? Przecież one już weszły. xDD 

Opublikowano

Nareszcie skończy się era tanków, może ludzie zaczną grać głową zamiast pickując rammusa/malphite i uderzając głową w klawiaturę.

Opublikowano

Tristana + Guinsoo = <3

Podoba mi się, że teraz wystarczy mieć 6 stacków na nim, ale szkoda, że jest tak drogi...

Patch jest ok i na plus jak najbardziej, trochę dni i już wszystko będzie jak po staremu. 

Może championy takie jak Kayle czy Lulu staną się jeszcze "modniejsze". :)

Opublikowano

Nie jestem w stanie tego wszystkiego przeczytać :D Zmian od groma, jungla trochę zmieniona ze względu na te timery dla przeciwników, ale nic to, bo jak gram Kha to latwo wpadać to jungli enemy i mordować :D Smoki też fajne, ale np też powietrza to jest dla mnie useless w chuuuuuu

Opublikowano

Wbiłem i zarąbiste all.

Vladek po zmianach działa ze slowem (nawet kliknąć raz można a dmg i tak mocny). Ciekawe staki + pęd i 2x damage z Q jak masz nastakowaną. Polecam z itemem na doskok działa bosko. Te zmiany wyszły na dobre choć po kilku grach nie widziałem smoków (za duże wczucie w champy). Wyjaśni ktoś te timery? Jak enemy weźmie swoje blue to widzisz na timerze (biały wtedy) że go nie ma czy jak weźmie twoje blue?

Opublikowano

Riot powinien ten patch rozdzielić przynajmniej na pół bo ciężko ogarnąć w grze tak wielkiego patcha od razu.

Podobają mi się nowe smoki,a z drugiej strony wolałem starego herolda.

Zmiany w magach zależą od gustu, ogółem są spoko tylko zmiany Anivii i Casio mi nie pasują d:.

#zedpermbanned.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...