Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TES V: Skyrim - po instalacji modyfikacji gra przestała działać

Ashamun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż postanowiłam grać na modach. Postanowiłam wgrać mod "Holds The City Overhaul" i gdy uruchamiam Skyrima to gra się wyłącza (widać tylko logo twórców a potem wywala do pulpitu). Posiadam również inne mody (SkyUI + spolszczenie, Winter Is Coming + spolszczenie, Open Cities Skyrim + spolszczenie) i gra działa normalnie. Dopiero gdy zainstaluje mod o którym mowa to gra przestaje działać. SKSE oczywiście posiadam. Bardzo mi zależy na wgraniu tego moda i byłabym bardzo wdzięczna za pomoc :)

Opublikowano

Jak oryginał, to czy masz najnowszy patch? jak tak to sprawdź przede wszystkim kompatybilność tego moda z modami, które już masz.

Opublikowano

używam nexusa. przed chwilą odinstalowałam wszystkie mody. zostawiłam tylko "holds the city overhaul" oraz "winter is coming"(ten mod jest potrzebny żeby "holds the city overhaul" działał) i wciąż dzieje się tak samo podczas uruchamiania.

jednak zauważyłam pewną zmianę. logo twórów się pojawia i zaraz na chwilę menu gry (tylko ten smok). ale zaraz się wyłącza. Wcześniej było że tylko logo twórców się pojawiało.

Opublikowano

Sprawdz kompatybilnosc albo w menedzerze zadan ustaw uzywanie tylko jednego procesora

elo pozdro

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...