Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Taliyah - umiejetnosci

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale chujnia xD Ja p******e, chyba najgorszy skillset ever, mówie w użyciu, bo przeliczników nie znam, no ale k***a, fun z gry tym gównem będzie ujemny.

Opublikowano

Ciekawe skillsety. Jak dobrze, że Rito jest oryginalne. :)

Wg mnie W może być nawet przesadzone z R. :v 

Pewnie kosztem innych skilli...

Opublikowano

Dosyć fajnie wygląda skillset ale nie wiem czy będzie taki użyteczny w walce. Najbardziej z tej postaci podoba mi się jej wygląd.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

C*****a, nudny mag, już Galio jest fajniejszy. A to jej ulti będzie zadawać obrażenia, gdy napotka na swojej drodze przeciwników ?

Opublikowano

Dla was bedzie c*****a a dla prosow znajdzie swoje miejsce na bank. Prosi doceniaja kazdy 1pkt mov speeda, a ta postać możliwe, że będzie bardzo mobilna dzięki pasywce i Q.

Zauwazcie, ze Riot aktualnie chce wprowadzic mete magow (reworki w 6.9), wiec i pewnie ten Mag bedzie przesadzony tak jak na poczatku kazdy zreworkowany adc.

Opublikowano

Według mnie, spoko postać, tylko ten ult... w pewnym sensie jest "za dobry", ogółem może być.

To moze byc ADC i Jungler?
­

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

Jungler pewnie (Q daje kółka z attack speedami) a sam ult zostawia ścianę, nooo takiego gapclosera przez 2 linie nie widziałem ale działać będzie. Uczył ją yasuo, więc swoim E może knocnąć typa co się z nim sprawdza. Brofresco zrobił już gameplay na midzie polecam obejrzeć.

Opublikowano

Wygląd postaci nie jest rewelacyjny, dziewczyna jak z anime (w ogólnie niektóre zmienione splash arty na anime są meh)  ._. Co do umiejętności, ult mi się podoba oraz W. Poczekam, zagram, zobaczę, ciekawa jestem jak się sprawdzać będzie w tf. 

Opublikowano

Co takiego nie podoba się wam w jej skillsecie? Według mnie jest ciekawy i fajny. Będzie fun, zwłaszcza w pierwszych dniach od wypuszczenia postaci :)

Opublikowano

Co takiego nie podoba się wam w jej skillsecie? Według mnie jest ciekawy i fajny. Będzie fun, zwłaszcza w pierwszych dniach od wypuszczenia postaci :)

Mały dmg, nic nowego w sumie, jest klocem podobnym do illaoi tylko; że papierowym.

Opublikowano

Mały dmg, nic nowego w sumie, jest klocem podobnym do illaoi tylko; że papierowym.

Przecież champion jeszcze nie wyszedł z PBE. Skąd znasz jej finalne przeliczniki?

Opublikowano

Trochę nudny ten champ.

C*****a, nudny mag, już Galio jest fajniejszy. A to jej ulti będzie zadawać obrażenia, gdy napotka na swojej drodze przeciwników ?

Nie z tego co wiem to to ulti obrażeń nie zadaje.

Opublikowano

Testowałem na PBE i szału nie ma. Damage mały, clear jungli nijaki. Tylko ganki są dobre bo ultem odgradzasz drogę sobie i innym. Jej E jest straszne powolne. Postać 5/10 ale rito gratuluje pomysłu.

Opublikowano

Po zapowiedzi wydawało mi się, że postać będzie bardzo fun2play, lecz patrząc na te skille zmieniam zdanie. /:

Szczerze mówiąc ta postać to żaden szał, jedyne co mi się w niej podoba to pomysł na nią bo był ciekawy jednak set skilli jest nużący.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...