Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy istnieją hacki do Smite?

Dusiarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy Smite posiada jakies hacki? W LoLu jest tego pelno Elobuddy, l#, bol a szukajac w googlach i po forach o smite tylko widze filmiki o speedhacku ktorego dostac nigdzie nie mozna ;) moze ktos powiedziec mi jak to jest? :D

Opublikowano

Jakieś pewnie są, widziałem kiedyś filmik z aimbota na medusie, ale grać w smite na hackach to już na prawdę głupota xD

Sygnatura.png
Opublikowano

Kilka tygodni temu oglądałem stream ze Smite i gościu miał speedhacka.

Tak samo kiedyś był aimbot (albo nadal jest), ale nie opłaca się hackować, bo Smite jest już wystarczająco łatwą grą + każdy Cię natychmiastowo zgłosi i dostaniesz bana w przeciągu kilku godzin/dni.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Oczywiście, że istnieją, chociaż jest ich niezbyt dużo. Z tego co wiem, to większość jest prywatna i niedostępna dla zwykłego gracza. Pewne są jakieś płatne oprogramowania, a nawet darmowe, ale głęboko ukryte. ;) 

Warto zaznaczyć, że używanie takich programów jest nieopłacalne, bo bana wyłapiesz bardzo, ale to bardzo szybko. 

Opublikowano

Boże ? Serio hacki do tak prostej gry ? xD Dam ci radę, jak masz grać na hackach to wgl. nie graj, bo to nie ma sensu.

Jest speedhack, ale płatny :>

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Są, ale po co to komu, jaka przyjemność z gry? :D

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Ale czy ktoś Ci coś złego napisał?Napisali,że za używanie dostaniesz szybko bana, i że są płatne, napisali Ci wszystko, a Ty ich do cebul wyzywasz, co za typ XDDDDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...