Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do gry - co jest w mecie, warto grać?

Noren

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, swoją grę w smite zakończyłem ponad rok temu, jednak z nudy postanowiłem powrócić do grania w tą zacną grę :makka:

Teraz pytanie, czy warto grać? Co jest w mecie? Gdzie nauczę się ogólnej gry - strony  czy coś :v

Tudududu

Opublikowano

Czy warto? Uważam, że tak. Smite z dnia na dzień staje się coraz bardziej popularny, a twórcy dbają o swoje dzieło i systematycznie ją ulepszają. Śmiało mogę powiedzieć, że technologia dwa lata wstecz a dzisiaj to dwa, całkiem różne, światy. 

Jeżeli chodzi o metę, jest dosyć obszerna i... zwyczajna? Na różnych stronach internetowych bez problemu ją znajdziesz. 

I odpowiadając na ostatnie pytanie, myślę, że najlepszym sposobem będzie oglądanie streamów, np. obecnie trwających eliminacji, a później Mistrzostw Świata. Poza tym jest bogata scena profesjonalnych graczy, którzy wrzucają swoje poczynania na YT/Twitch. 

Opublikowano

Jak dla mnie przydało by się jeszcze parę bogów, tak z 5-6 na teraz, na jeszcze lepsze urozmaicenie rozgrywki, ale co do gry to bardzo przyjemnie się gra. Jak mówi Alpha technologia i rozbudowa infrastruktury gry na prawdę pnie się coraz wyżej do góry ;)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Wczoraj wieczorkiem pograłem z bratem i musze przyznać że dalej jest fajnie :D

Temat można zamknąć ^_^

Tudududu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...