Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najdroższe i najrzadsze skiny w grze?

AnayerTeam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz trafić ultimate skiny oraz limitowane. Najrzadszym będzie raczej Hextech Annie, która może być zdobyta tylko i wyłącznie przez crafting.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Możesz trafić ultimate skiny oraz limitowane. Najrzadszym będzie raczej Hextech Annie, która może być zdobyta tylko i wyłącznie przez crafting.

Anka może również wypaść z mixa 3 shardów i chyba również jako "shard". Co do pytania wypaść może każdy skin poza "zwycięskimi" oraz 

Rusty Blitzcrank 

Urf the Manatee

Listę skinów Limited i legancy masz tutaj : https://support.riotgames.com/hc/en-us/articles/201752944#h1q1

Bodajże najdroższym skinem jest Black Alistar. Human Ryze, Pax Twisted Fate.

edit.

Tutaj masz ładnie opisane. :)

https://www.youtube.com/watch?v=hVVIFJ59sLA

Fakt Ali należy do najdroższych ale nie wydaje mi się aby skiny z wersji kolekcjonerskiej były do zdobycia w warsztacie. Zatem jeżeli chodzi o pytanie "najdroższe" to zalezy czy mowa o walucie RP (skiny za 3250)czy o walucie realnej , ponieważ są skiny rzadkie, niemożliwe do kupienia , które mogą nam wypaść będą warte (w przeliczeniu) więcej niż te ultimate dostępne w grze.

//Jest to moja opinia. Zatem przyjmuję do wiadomości , że mogę sie mylić . Jeżeli ktoś ma większą wiedzę proszę mnie poprawić :)

@554461402688252517908.png AntyWarrn luz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...