Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trudność gry? Max lvl? Eq? Polacy? Fabuła?

Neonowyx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was kilka pytań związanych z tą grą, pierwsze pytanie czy gra jest trudna ile wbija sie np taki max lvl? drugie pytanie co z eq łatwo czy trudno ? I ile jest polaków na tych serwerach i gdzie ich jest najwięcej :D Jest jakaś fabuła ? 

Opublikowano

Max lvl bez premium wbija sie w 4 dni takiego ostrego grania (mam na mysli po 11h+ dziennie i umiejetne poruszanie sie, tzn. farmienie wybranych dungow pomijanie wybranych questow itp.). Eq juz inna bajka, zeby miec najlepsze eq trzeba pograc dosc dlugo, napewno z miesiac (ale na arenie pvp ma sie cale eq na maxa, liczy sie tam tylko i wylacznie twoj skill). Polakow, zalezy na jakim serwerze, ale graja graja.

Opublikowano

Myślę ze maksymalny poziom wbijesz w dwa tygdonie na luźnym graniu, jeśli chodzi o serwer to Windrest ponieważ jest tam sporo polaków. Zdobywanie EQ jest trochę czasochłonne więć myslę ze troszkę trudno jest zdobyć dobre EQ na szybko. Fabuła jest i to bardzo ciekawa, nawet istnieje anime które promuje tą grę pod tą samą nazwą.

Opublikowano

Nie moge sie zalowgowac na moje konto pobierałem ten stage 2 download ale potem jeszcze coś sie ładowało 10 minut potem error wyskoczył wywaliło mnie chciałem sie zalogować ale nie da rady i na stronie głównej tez nei dam sie zaogować bo pisze ze This web site is currently under maintenance. 

Please check back soon

Opublikowano

Mają jakieś problemy techniczne, bo mam chwilowo ten sam problem.
Edit: Serwery są obecnie w trakcie prac konserwacyjnych. Przewidywany czas trwania wynosi 8 godzin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...