Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc visual c++

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,

Potrzebuje pomocy odnośnie programu Visual c++, a mianowicie: Robie w tym programie "program" i w nim okienka na login: hasło:. Chodzi mi, o to że jeśli komuś podeślę ten program i on wpiszę login i hasło w te okienka, to mi te dane zostaną wysłane na moją skrzynke pocztową mailem. Więc proszę was o to abyście powiedzieli mi jak to zrobić lub podesłać link do poradnika.

Bardzo potrzebna mi jest to co opisałem na górze (trochę mieszam co nie? ) 

Z góry dziękuje i pozdrawiam Patryk

Opublikowano

Czyli w skrocie "nic nie umiem, zrobcie mi okienko podobne do steama cobym kradl konta frajerom" ? Pod zly adres trafiles

Opublikowano

Pokaż co już masz i w czym jest problem (strzelam, że nie masz nic i masz nadzieje, że ktoś ci to napisze...)

Już nie mam, kiedyś z kumplem zrobiłem takie cuś. A nie mam z nim kontaktu (on ogarniał)

Czyli w skrocie "nic nie umiem, zrobcie mi okienko podobne do steama cobym kradl konta frajerom" ? Pod zly adres trafiles

Nigdzie nie napisałem "nic nie umiem" i NIGDZIE nie napiałem "zrobcie mi okienko" 

I nie podobne do steama... 

Chce tylko jakąś strone gdzie to jest opisane pff. (Sam to zrobie) 

A tak dokładniej to skrypt i jak go "zaaplikować" 

Bo takie okienko mogę zrobić w 2 minuty

Opublikowano

Nie myślałeś o zrobieniu tego w C#? Framework .NET udostępnia wiele gotowych rozwiązań, dodatkowo programy okienkowe lepiej robić raczej w Visual C#, a nie w C++.

Edit:

Co prawda jeżeli używasz CLR, to tam też masz niby jakiegoś frameworka i nie masz tam do końca C++, tylko C++/CLI, który moim nadaję się do...

Edit2:

Jak masz Visual Studio, to skorzystaj po prostu w C#.

A tutaj krótki poradnik: https://www.youtube.com/watch?v=4lzZ0wzEK14

Edit3:

Mam nadzieję, że robisz to w celach edukacyjnych, a nie w celu kradzieży danych do logowania innych kont. :)

Opublikowano

Nie myślałeś o zrobieniu tego w C#? Framework .NET udostępnia wiele gotowych rozwiązań, dodatkowo programy okienkowe lepiej robić raczej w Visual C#, a nie w C++.

Edit:

Co prawda jeżeli używasz CLR, to tam też masz niby jakiegoś frameworka i nie masz tam do końca C++, tylko C++/CLI, który moim nadaję się do...

Edit2:

Jak masz Visual Studio, to skorzystaj po prostu w C#.

A tutaj krótki poradnik: https://www.youtube.com/watch?v=4lzZ0wzEK14

Edit3:

Mam nadzieję, że robisz to w celach edukacyjnych, a nie w celu kradzieży danych do logowania innych kont. :)

1. Niewiem czy to było c++ czy c#,

2. Tak szczerze to na informatykę,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...