Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyobraź sobie, że nie istniejesz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Postaraj sobie wyobrazić i uwierzyć w to, że nie istniejesz.

Jeżeli nie stało się nic dziwnego to za słabo się starałeś.

Jeżeli Ci się udało to weź to opisz. ;)

HBV27j.png

Opublikowano

Tylko głowa mnie bolała od tego xD

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

Zdarza mi sie miec gorszy dzien. Wtedy siedzie i dokonuje aktu samogwaltu nawet do 7-8x dziennie. Po wszystkim patrze na siebie w lustrze i mysle sobie, czym ja jestem?

Tak jakby cale czlowieczenstwo gdzies tak o zniklo. Nie mysle, nie czuje. Umysl sie odlacza i widac tylko pokrywe duszy, jaka jest cialo. 

Mija kilka minut nim dojde do siebie i wtedy wiem, ze jestesmy po prostu marna rasa. Bez wiekszych celow tulamy sie po swiece, od zycia do smierci, byleby przezyc i jakos egzystowac.

Zycie przelotne jak wiatr, niby trwa lata, a tak naprawde to chwila, ktora mija bezpowrotnie. Zycie to najpiekniejsza rzecz, cos cudownego a zarazem ogrom zla, bolu, nienawisci, ponizenia.

Opublikowano

Bez sensu ten temat...

No ja sobie wyobraziłem i co teraz?

Widać nie wyobraziłeś sobie skoro piszesz w taki sposób. ;)

HBV27j.png

Opublikowano

Ej pomocy, wyobraziłem sobie że mnie nie ma i w mojej wyobraźni moja rodzina była o wiele szczęśliwsza. To dobrze?

Opublikowano

Miałem takie myśli kilka razy, zazwyczaj jak szedłem spać.

Nie potrafię tego opisać bo zawsze jak o tym myślę ogarnia mnie pustka, jedyne co widzę w myślach to nieskończona ciemność i strasznie szybko przemijający czas - jak podczas snu.

Opublikowano

Ej pomocy, wyobraziłem sobie że mnie nie ma i w mojej wyobraźni moja rodzina była o wiele szczęśliwsza. To dobrze?

Tak.

Wyobraziłem sobie i? No nic, k***a, nie ma mnie. xD 

Opublikowano

Widzę, że coś Wam to nie idzie. Chodzi o to, że gdy sobie to wyobrazimy na tyle mocno to w mózgu wyskakuje nam "error".

Pewien youtuber o tym mówił i chciałem porównać mój "error" z Waszym.

Dodam jeszcze, że jest to dość trudne do ogarnięcia. Wczoraj mi się udało szybko, a dzisiaj z 10min próbowałem i nic.

HBV27j.png

Opublikowano

Widzę, że coś Wam to nie idzie. Chodzi o to, że gdy sobie to wyobrazimy na tyle mocno to w mózgu wyskakuje nam "error".

Zapomniales wziac pod uwage, ze i tak wiekszosc uzytkownik mpc ma error w mozgu.

Opublikowano

Bez sensu ten temat...

No ja sobie wyobraziłem i co teraz?

Widać nie wyobraziłeś sobie skoro piszesz w taki sposób. ;)

Gdybym wczuł się za bardzo nie miałbym jak odpisać :D

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Dodam jeszcze, że jest to dość trudne do ogarnięcia. Wczoraj mi się udało szybko, a dzisiaj z 10min próbowałem i nic.

Jakiś link czy coś? 

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jakiś link czy coś?

Proszę bardzo

HBV27j.png

Opublikowano

Raz nie istniałem przez 3 dni i było dosyć ciekawie zero problemów xD ale potem musiałem powrócić bo mnie szukali. 

Opublikowano

Hmmm... temat przeniesiony do dowcipów, a nic tutaj śmiesznego nie ma i wszystko jest jak najbardziej na serio.

Zamykam, bo widzę, że nie ma sensu.

HBV27j.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...