Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Pingiem

FEAR_1993

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam dziwny problem z pingiem w CS:Go i nie potrafię już sobie sam z tym poradzić.

Otóż po przyjeździe do Holandii do pracy chciałem pograć, z internetem łączę się przez WI-Fi i tylko w CS:Go mam taki wysoki ping.

Całkowicie nie da się grać, od razu jak mapa się wczyta to nawet ruszyć się nie da.

Dodam, że w CS 1.6 ping jest w granicach 10-20 na Holenderskich serwerach i około 30-40 na Polskich i nawet raz nie skoczy powyżej tego.

Gra razem ze steamem została usunięta całkowicie z dysku i zainstalowana ponownie.

Macie jakiś pomysł?

Wyniki Speedtest oraz Pingtest:

5296909688.png

144660280.png

Opublikowano

Niestety nic to nie pomogło. Dodam również że w serwerach społeczności mam około 15 serwerów, gdy klikam odśwież przy każdym z nich jest ping około 35 i pojawiają się błyskawicznie. Dlatego dziwi mnie dlaczego po dołączeniu ping dochodzi nawet do 2000 ms.

RSjZmU.jpg

Opublikowano

Niestety nie mogę podłączyć go kablem ale nie sądzę że to wina niestabilności internetu bo niby dlaczego w 1.6 gra się normalnie bez skoków pingu?? Czy naprawdę nikt tu nie potrafi mi pomóc?

Sprawdzałem przed chwilą w Left 4 Dead 2 na steam, ping stały około 40 i normalnie się gra...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...