Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Klan] AxtetiX

raxoooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z gry

AxtetiX

Staż związany z grą

Gram w smite od otwartej bety, na początku grałem dosyć długo, potem miałem dwu miesięczna przerwę, ale teraz wróciłem do gry.

Ilość wygranych meczy

Niestety nie jestem w stanie się określić - Player Status od Smite nie potrafi wyszukać mojego konta, nie wiem dlaczego. Ale według jakiejś strony mam wygrane ponad 50% wszystkich moich meczy.

Kilka słów o sobie

Mam na imię Axel, pochodzę z Śląska, a dokładniej z Rudy Śląskiej. Aktualnie uczęszczam do technikum na profilu informatycznym. Jestem osobą komunikatywna, oraz zazwyczaj dogaduje się w grupie, nie lubię popadać w konflikty, oraz bardzo szybko je eliminuje, jestem spokojny, ale czasami łatwo mnie wyprowadzić z równowagi.

Powód, dla którego bierzesz udział w rekrutacji

Głównym powodem, jest poszerzenie własnych umiejętności jak i poznanie nowych i mam nadzieje bardzo sympatycznych ludzi, oraz jak wszyscy wiedzą, gra samemu po jakimś czasie robi się monotonna i odechciewa się w nią grać. Chciałbym także nauczyć się grać innymi Bogami. Moimi ulubionymi postaciami są łowcy. Głownie grałem Artemis, posiadam na niej 7 poziom master.  

// niestety zrobił mi się doubletopic, tamten temat już jest zgłoszony do usunięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...