Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wgrac baze danych na vps na blazingfast.io

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Logujesz sie przez ftp do vps potem do katalogu gdzie znajduje sie twoj serwer ts3 i podmieniasz bazy i restartujesz ts3 :)

oDYVDfv.gif
Opublikowano

No więc tak logujesz się po przez ftp wchodzisz w katalog gdzie masz swój serwer ts3 i podmieniasz plik ts3server.sqlitedb tylko pierw stopujesz serwer potem podmieniasz i włączasz ;)

AOWD3IA.png

Opublikowano

Nazwa hosta - adres ip numeryczny

Użytkownik - root

Haslo - haslo ktore masz do root

(Na blazing jest on na stronie głównej jak wciśniesz przycisk pokaż)

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Dokładnie tak :) 

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Jeżeli jest to program do ftp to on sam zdefiniuje automatycznie - jeśli nie to użyj portu 22 (SFTP) lub 21 (FTP)

Ja używam portu 22 i śmiga mi bardzo dobrze (również blazing) choć to nie powinno mieć znaczenia :)

Opublikowano

Jakbyś mógł to wpadnij do mnie na TS który mam widoczny w sygnaturze - tam się dogadamy i mogę bardziej pomóc wtedy :)

Jeśli chodzi o maszynę to musi ona być jak najbardziej włączona - inaczej nie będzie czekała na twoje połączenie i wogóle się nie połączysz.

Jeśli ''przekroczono limit czasu'' to może oznaczać to że albo firewall jest zamknięty na ten port, lub też blazing jeszcze nie udostępnił Ci dostępu. 

Ja jak pierwszy raz kupiłem u nich maszynę to musiałem otworzyć ticket aby mogli mi coś tam odblokować i abym mógł używać ftp czy ssh (np. putty)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...