Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Podobna postać do Tristany.

DargonKeep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopacy podacie mi nazwę podobnej postaci jak tristana bo fajnie nią się gra a chciał bym spróbować czegoś innego :) 

t5tGmKu.gif

Opublikowano

Tristana to strzelec więc raczej dalekosiężne postacie przypadną Ci do gustu. Od siebie polecam Luciana, nie dość ze czarny to jeszcze mobilny i ma ciekawą mechanikę.

Opublikowano

Wpisz w wyszukiwarkę bohaterów Strzelec lub Marksman zależnie od języku twojego clienta. To są postacie typu tristana czyli grające jako ADC (oprócz Teemo), a od siebie poleciłbym Jinx, bo również przyjemnie się nią gra i posiada duże obrażenia. Podobnej postaci mechanicznie do Tristany nie ma więc jej siostry Ci nie wskażemy :)

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Tristana jest tzw. hyper carry. Jest dosyć unikalna, bo w przeciwieństwie do innych carry ma dużo skoków, anty gap closera z R oraz bonus do AS z Q, nie wspominając już o burście w połączeniu z E+R w late ( w early też, ale zależy od sytuacji ).

Jeżeli brak dashów Ci nie szkodzi, myślę że do gustu przypadnie Ci Kog'Maw. Ma jedynie ciężki orbwalking ze względu na swoje W, ale to jest do wyćwiczenia, bardzo dobry zasięg z W, dobitki i "sprawdzacze krzaków" z R, slow z E, bonus do AS z Q i jakiś tam z niego harras.

Opublikowano

Dzięki wszystkim za pomoc :D

@AntyWarnn Ta postać ,którą podałeś najbardziej przypadła mi do gustu :D 

t5tGmKu.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...