Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

podmiana tekstor mobow

kag321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam takie pytanie chcialbym wykutasic tekstory moba ale tak zeby bylo widac moba tylko bialego bez tekstor co by znacznie podwyszylo fps klijeta.znalazlem sposob na wiecej klatek wystarczy z pack skasowac property (nie ma drzewek mostow i roznych rzeczy co nie przeszkadza w grze).zamiana mobow w psy tez mnie nie zadowala.np biorac przyklad chodzi mi tu o stray_dog gdybym cos usunol np (stray_dog.dds,stray_dog.gr2,stray_dog.msm z katalogu gdzie sie znajduje piesek)czy da to efekt bialych tekstor,czy tylko w jakims programie 3d mozna se zedytowac te .gr2 tak by nie bylo tekstor tylko bialy cieniowany kontor moba.

Opublikowano

To Ci na pewno nie podwyższy FPS'ów, lepszą opcją jest zmienić moby na psy. No ale nic: .gr2 - model, .dds - tekstura. Usuwasz .dds lub w pliku .msm kasujesz linijke z teksturą moba.

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

Usuwasz tylko teksturę z clienta i tyle no albo jeżeli chce Ci się bawić to edytujesz model i z niego usuwasz teksturę.

Opublikowano

Usuń plik .dds i masz białe teksturki.

POSTY: [50] [75] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

1817914831025941486533.png

Ważne !   Pisząc/Odpisując wpisz w poście @Pesi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...