Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam MH na NetMetin2

R3Chad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam czegoś na NetMetin2. Aktualnie ściągam teraz clienta i zakładam, że MH Sielu będzie działać, ale proszę mnie poprawić jeśli nie działa i jest coś innego + do tego DMG jakby jakieś działało to miodzio.

Opublikowano

Na kanale youtube linku podać nie mogę bo jest to zakazane ale nazywa się ChungoInternet na czicie do Athes widziałem w liście NetMetina wiec jak ci to pomogło to bardzo proszę  liste widać na nagraniu minuta 1,07   jest to multijhack + wh :)

Opublikowano

Nie ważne, serwer to jeden wielki syf. Nie ma supportu, żeby zgłosić błąd. Na TS'ie 0 pomocy i nie da się zalogować bo po wybraniu postaci wraca do okna logowania i to bez żadnych modyfikacji na czystym kliencie. Nie polecam. Dodatkowo ich administracja to żenada.

Opublikowano

Nie ważne, serwer to jeden wielki syf. Nie ma supportu, żeby zgłosić błąd. Na TS'ie 0 pomocy i nie da się zalogować bo po wybraniu postaci wraca do okna logowania i to bez żadnych modyfikacji na czystym kliencie. Nie polecam. Dodatkowo ich administracja to żenada.

mi net metin działą normalnie spatchuj klienta sobie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...