Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Brak skryptów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema po dluzszej przerwie probuje wrocic do lola i odpalam bola, ale w zakladce search scripts gdzie byly podstawowe skypty nic nie ma... moze dupy nie urywaly ale byly przydatne da sie jakos je przywrocic ? wiekszosc byla by extragoz czy jakos tak :D reszta dziala normalnie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serio, one w ogole jeszcze dzialaly nawet? Ktos ich uzywal? xD
Po prostu wejdz sobie na forum o pobierz, proste, albo pobierz bola od finna, i tam masz evade, orbwalker i awarness wgrane.

Opublikowano

wlasnie w nulled nie dziala mi evade :/ dziala tylko orbwaleker, ma ktos dzialajacego evade :D ?

A mam jeszcze kilka pytan :

- jak mam nulled to moge wgrywac vip skrypty z botoflegends.com czy jak ?

- skad brac skrypty poza botoflegends.com

- zawsze mnie jaral skrypt na nidalee ze zawsze trafiala dzida, czesto widzialem w grze, ale nigdy nie moglem znalezc skryptu :/ jakby ktos podeslal linka

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wlasnie w nulled nie dziala mi evade :/ dziala tylko orbwaleker, ma ktos dzialajacego evade :D ?

A mam jeszcze kilka pytan :

- jak mam nulled to moge wgrywac vip skrypty z botoflegends.com czy jak ?

- skad brac skrypty poza botoflegends.com

- zawsze mnie jaral skrypt na nidalee ze zawsze trafiala dzida, czesto widzialem w grze, ale nigdy nie moglem znalezc skryptu :/ jakby ktos podeslal linka

1. Tak.

2. Nulled.io, inne pojedyncze strny, znajomości.

3. To chyba na silverach. Skąd mamy wiedzieć o który skrypt chodzi? Wszystko jest zależne od predykcji skryptu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...