Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rwąca się postać na początku gry.

Xcmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem, po uruchomieniu się gry, gdy wybiegamy na ghoście z bazy, po zmianie pozycji ruchu postaci "przód/tył" postać zcina jakby zablokowała się na minionach.

Całą gra nie ma laga (400 fps, ping 40) a postać zmienia stronę prawie jak na flashu. Trwa to do ok. 1 minuty gry.

W czym jest problem? Sterowniki, patch, błędy gry?

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Wydaje mi się, że to sprawa Rito, u mnie jak zawsze było dobrze, internet ma przyzwoitą prędkość a gram z 700ms przez pół gry.

Opublikowano

tak juz po prostu jest, tez tak mam 500 fpsow 30 pingu i teleportacja w 1 minucie eldo

Czyli Tobie też postać się tak jakby zacina przez 1 minutę gry po zmianie pozycji chodu? Myślałem że kupiłem kompa za ponad 5k a tu mi nawet lol poprawnie nie chodzi...

Opublikowano

tak juz po prostu jest, tez tak mam 500 fpsow 30 pingu i teleportacja w 1 minucie eldo

Czyli Tobie też postać się tak jakby zacina przez 1 minutę gry po zmianie pozycji chodu? Myślałem że kupiłem kompa za ponad 5k a tu mi nawet lol poprawnie nie chodzi...

Mam to samo :P Wcześniej wszystko było okej, więc to jest raczej wina Riotu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No no 1000 fps od razu :D 

Ja na koncie kolegi na eascie tak mam, ze jak sie gra zaczyna, to dopoki miniony nie wjadą na linie to klikajac lewo prawo teleportuje sie w miejsce klikniecia xD

Nie wiem czym jest to spowodowane.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

To wina tych 400 fpsow, ustaw sobie capa na 60 powiedzmy i problem powinien zniknąć, ale nie daje sobie ręki uciąć ;p

Opublikowano

To wina tych 400 fpsow, ustaw sobie capa na 60 powiedzmy i problem powinien zniknąć, ale nie daje sobie ręki uciąć ;p

Ustawiałem blokowanie fpsów, nie działa.

Szukałem nawet filmików youtuberów, u nich przy tych ilościach klatek nie było tej reakcji postaci.

Opublikowano

To wina ­wysokiej ilosci FPSow. Wyswietlanie 400 FPSow to jest bardzo duze obciazenie dla karty graficznej. Duzo wieksze niz praca na 100% przy mniejszej ilosci klatek.

i tak pewnie masz monitor 60Hz i nie czerpiesz zadnej korzysci z wiekszej ilosci fps niz 60

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...