Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarny ekran po załadowaniu gry

HezzuGame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowy na tym forum więc zacznę od przywitania się: Kamil mam 17 lat ;)

Problem jest taki, że po załadowaniu postaci (nie w lobby, i nie chodzi o okno logowania) normalnie ukazuje się mapa ale po np 3 sekundach gry obydwa monitory robią się czarne...

Nie mogę w nic kliknąć ale wszystkie dźwięki dobrze słychać (zauważyłem jak słuchałem sobie muzyki) do tego słychać ten specyficzny dźwięk jak wychodzi jakiś komunikat, niestety nie wiem co jest tam napisane gdyż po prostu nie widać przez ten błąd. Czasami po tym czarnym ekranie komputer się sam resetuje, może zawsze ale sam restartuję

żeby jak najszybciej wrócić do gry. Po zrestartowaniu przeważnie problem ustępuje (nie zawsze) i później po grze zależy już tylko od szczęścia czy zagram bez restartu komputera.

Najdziwniejsze jest to, że jak robię format to gra chodzi normalnie przez jakieś 3 dni a później znowu zaczyna mi wywalać black screen'a...

Problem zaczął się od kiedy zmieniłem swojego gtx660 na gtx970 

Miał już ktoś z was taki problem? Prosiłbym bardzo o pomoc, to jest strasznie denerwujące i już od początku gry jest się wkurzonym...
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...