Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA SA - WH

haker6120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Chciałbym się zapytać czy istnieje WH w którym widać gracza który jest np. w LS kiedy my jesteśmy np. w LV, w uproszczeniu widzimy go z dużych odległości.Chodzi tutaj o SAMP'a i jeszcze jedno pytanko, jest możliwość wykrycia takiego czegoś przez @?

Za pomoc odwdzięczę się like'ami :p.

Z góry dzięki :)

Opublikowano

Wystarczy rozwinąć skrót WH, który oznacza Wall-Hack (bo chyba o to Ci chodzi) i wpisać tą frazę w google - "samp wallhack". Otrzymasz multum odpowiedzi, które prowadzą zazwyczaj do modyfikacji z rozszerzeniem *.cs będącą modem cleo, który wymaga biblioteki CLEO. Jeżeli chodzi o wykrycie to na samp'ie @ raczej tego nie wykryje, w przeciwieństwie do możliwości wykrycia przez serwer ale wątpie abyś się z tym spotkał.

Nie znam Cię i nie osądzam ale zadaj sobie pytanie czy tworząc własny serwer chciałbyś aby ktoś na nim używał cheat'ów. Czy może inaczej, lubisz gdy ktoś Cię oszukuje lub też wygrywa z Tobą w konkurencji oszukując? Skoro pytasz to jesteś tym zainteresowany i chyba prawdopodobnie możesz tego użyć, dlatego pytam i staram się Ciebie od tego odwieść. Pozdrawiam ;- )

Cytat

Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Opublikowano

Ostatnio nasunęła mi się myśl, czy istnieje coś takiego że mógłbym z końca mapy widzieć jakiegoś gracza, chodzi mi tutaj o policje na serwerach truck i zadałem tutaj pytanie.Raczej nie będę używał bo po co? Na serwerze na którym gram mam domek i pełno samochodów, więc nie muszę czitować :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...