Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Taliyah - oficjalna zapowiedź

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wow. Czekałam od dawna na taką postać. Przypomina mi ona (skillami) Terrę z Młodych Tytanów. Nie mogę się doczekać! Co wy o niej sądzicie? Mid?Top?

Opublikowano

Terrę, tę dziewczynkę z Legendy Aanga. :p

Wiadomo jaki rodzaj championa? Myślę, że to będzie jakiś mobilny mag.

Opublikowano

Niby support z tego co oglądałem na angielskim yt ale wiem napewno że będzie mogła używać jakiejś umiejętności (być może R) tylko z knock upem.

Opublikowano

Terrę, tę dziewczynkę z Legendy Aanga. :p

Wiadomo jaki rodzaj championa? Myślę, że to będzie jakiś mobilny mag.

Toph :P Mi się bardzo podoba, mobilny mag władający żywiołem ziemi <3 Zapowiada się ciekawie, mam nadzieję, że Riot nie zepsuje tego jak mojego DAWNO wyczekiwanego Ao Shina, który stał się tym słabym, mało granym Aurelionem :)

Opublikowano

Mam nadzieję, że będzie miał pierdolnięcie jak wejdzie, a nie taka słaba kupa o której wszyscy zapomną po 3 dniach.

Opublikowano

Pasywka Azira ? xD

A ona jest władająca ziemi czy skały bardziej ? No skały raczej, a jak skały to Malphite będzie musiał przed nią klęknąć xD 

Mi się wydaje że to support, dawno supporta nowego nie było a mid, top, adc i junglera już zrobili.

Opublikowano

Ja mam nadzieję, że Taliyah będzie jakimś mobilnym magiem.

Aurelion Sol jest moblinym magiem ;0

Opublikowano

Jakaś siostra Malphite ? xD Żywioł ziemi hmm ciekawe czy to bedzie jeden ze skili pokazany na filmie.Myślę że dla odmiany będzie to może jakiś topper.

Opublikowano

Ja mam nadzieję, że Taliyah będzie jakimś mobilnym magiem.

Aurelion Sol jest moblinym magiem ;0

co jest w nim mobilnego? nie ma żadnej ucieczki, bo e się nie liczy patrząc na to ile się ładuje oraz na to, że dostanie 1 atak, chocby za 1 dpsa i ma 0. aurelion nie jest mobilny.

Opublikowano

Coś ala azir mi sie wydaje

To, co jest pokazane na trailerze jest raczej powiązaniem do Shurimy, a nie do samego Azira. Ta postać będzie miała odrębny skillset, nic związanego z Azirem. Ogólnie fajnie wygląda ten cały filmik, dosyć intrygująco.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Mi to bardziej przypomina skin do Lissandry niż nowego bohatera.

Nie wiem z której strony.

Ja osobiście czekam bo dawno mi się już nie podobała postać z zapowiedzi aż do teraz. d:

Jak to będzie mobile mag to instabuy.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Mi to bardziej przypomina skin do Lissandry niż nowego bohatera.

Nie wiem z której strony.

Ja osobiście czekam bo dawno mi się już nie podobała postać z zapowiedzi aż do teraz. d:

Jak to będzie mobile mag to instabuy.

Czyżby nasz kochany Pucuś? :)) Weź coś z Gimperem obgadaj, żeby coś nagrać z LoLa ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...