Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Misje osobiste...

Vaxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka.

Zacząłem robić misje osobiste, ale... no właśnie ale. Tak się zastanawiam, czy jest może jakiś "Złoty Zestaw Czołgów", który ułatwi zrobienie tych misji? Pytam o misję na Stug IV. Niby gram jedym i drugim, niby coś tam robię, ale np mam artę tylko "leFH'a" i im dalej w las, tym trudniej.

Wiem, że każdy ma "swoje ulubione" i o takie Wasze ulubione pytam ;)

test

Opublikowano

Aktualnie zrobiłem misje na Stug IV, tankami ciężkimi i średnimi. Zostały mi dwie misje na lekkie, jedna misja na niszczyciele i jakieś dziesięć na arty. Jeżeli chodzi o średnie, to polecam T-34-85 oraz T26E4 - szybko można wykonać większość misji. Na lekkie robiłem Type 64, AMX 12 t oraz VK 28.01. Ciężkie? To tylko IS-3. A artę mam jedną - Hummel, którą misje idą mi jak krew z nosa. Mam problem z pewną misją, muszę zadać 3000 PW uszkodzeń, a mam tylko SU-152 i jakieś inne, które mają niższy tier. A u Ciebie jak idzie?

Opublikowano

Tu liczy się tier, im wyższy tym łatwiej, co do czołgów to nie ma złotej rady jaki konkretnie. Nie ma co startować jeśli się ma w garażu max 6/7 tier.

Opublikowano

@Vaxus

Ja osobiście robiłem większość misji zrobiłem czołgami:

Lighty: AMX ELC, AMX 13 90, T-37

Medy: T-34-85, E-50

Heavy: IS-3, IS-7, T32, 

Artyleria: M40/M43, FV 304

TD: ISU-152, T30

Im wyższy tier, tym łatwiej robić misje.

Opublikowano

No tak, logiczne. Misje na arte robię "leFHem" i zostały mi dwie ostatnie. Damy radę. Ciężkimi, też. Tak myślę. Medami? Ehhh... nie lubię tych gów... ;)  Najgorzej będzie lightami bo... ich nie mam :(

No nic, pogramy zobaczymy :)

test

Opublikowano

Ja misje na niszczarkach robiłem su-122-44 i obj 704 , na ciężkich większość isem 7 i isem 3 , lekkimi to oczywiście tylko amxy , a arta to grill-hummel-gw panther :) a i med to t-44 . Wiekszosc misji zalezy od szczescia ale zycze powodzenia :)

Opublikowano

Ja stuga robiłem tak:

HT: IS-3 i is-7

MT: Matilda, cdc, bt 25t

LT: elc, 13 90

TD: Hetzer, Jadzia e100, jadzia 8.8

Arta: ob. 261 (a i zadać obrażenia x2 się udało, co na lefhu jest niewykonalne)

Opublikowano

No tak, logiczne. Misje na arte robię "leFHem" i zostały mi dwie ostatnie. Damy radę. Ciężkimi, też. Tak myślę. Medami? Ehhh... nie lubię tych gów... ;)  Najgorzej będzie lightami bo... ich nie mam :(

Osobiście medy bardzo lubię, ale krew mnie zalewa jak przychodzi mi zagrać lightem. ;)

Opublikowano

Jeśli chodzi o misje osobiste to ja używałem:

LT:same amx i została mi ostatnia misja, które nie potrfie zrobić ;/

MT:matilda, cromwell wszystkie zrobione z wyróżnieniem

HT:kv3, kv4 wszystkie zrobione z wyróżnieniem

TD:hetzer, su85, su100 została mi ostatnia misja

Arty: M41 HMC została mi ostatnia misja

Opublikowano

Osobiście medy bardzo lubię, ale krew mnie zalewa jak przychodzi mi zagrać lightem. ;)

A tam LT, ja artami NIGDY nie grałem, najwiekszy 4 tier, i weź teraz zrób te misje.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

A tam LT, ja artami NIGDY nie grałem, najwiekszy 4 tier, i weź teraz zrób te misje.

Artylerią również bardzo nie lubię grać, u mnie maksymalny tier to VI. 

Opublikowano

Kiedyś artami mozna było pykać, jak to jeszcze były najlepsze money maker'y.

Pamiętne czasy, jak były bitwy w których było po 6/7 art :D 

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

No to misję na Stuga , artą wykonałem. I wszystko "leFH'em ". Nie jest źle ;) Lecimy dalej ;)

test

Opublikowano

Ja Misje na Stug IV robię tak: Gw Panther, Is-3, 2 dni temu kupiłem SU-100Y i dziś męczę ostatnią misję na TD, i misje na lighty robię AMX 12t, na medy nie robię bo aktualnie nie mam meda żadnego xD

Opublikowano

Jak na siłe robisz misje to będzie Ciężko nie zawszę sprawdza się im wyższy tier tym szybciej zrobisz misję przykładem może być grałem GW E100 aby zrobić misję na arcie a okazało się że wkuźwiłem się wbiłem na FV VI tier arta i zrobiłem misje nie przejmują się nią.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...