Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WoT] Kilka przydatnych modów

Flap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, znalazłem kilka fajnych modów, pomagających nie wkurwiać się na WG.

Aimbot MODJZ - Zasada bota jest prosta. Widzisz przeciwnika, klikasz prawym przyciskiem myszy (nie musisz idealnie nacelować myszką na jego czołg, może być nawet obok – bot i tak sam ustawi) i walisz w niego pociski. Co ważne bot przewiduje ruch i szybkość przeciwnika i ustawa celownik z wyprzedzedzeniem. Bot to wersja trial (bodajże, co nastepna aktualizacja znowu włącza sie trial na kilka dni, nie trzeba nic placic ani ustawiac, po prostu sam sie wyłączy za jakiś czas, póki jest można wykorzystać)

"Something was hit!” -  Widziałeś czołg przeciwnika i zniknął? Nie jesteś pewien, czy jeszcze tam stoi? Po prostu strzel tam, a ten mod poinformuje Ciebie, że przeciwnik tam dalej stoi (Będzie napisane po angielsku – Something was hit!”) Inna sytuacja – znasz miejscówki na mapie, gdzie campią TD. Walnij serią i sprawdź, czy ktoś tam się nie czai 1f642.png

Reload Mod pokazujący pozostały czas przeładowania wrogiego czołgu oraz ilość amunicji w bębenku.

Kontury - Mod który pokazuje kontury czołgów przeciwnika nawet jak jest za górką, dodatkowo cheat „koloruje” kontury pojazdu przeciwnika na kolor zielony, gdy można w niego strzelać i w czerwony, gdy kryje się za obiektem.

Kropeczki na minimapie - Pokazuje zniszczone obiekty na minimapie, takie jak drzewa i różnorakie płotki i murki.

Link do wszystkich modów razem:

https://drive.google.com/open?id=0B6fVyVUw6ufyNTlZZ245emdyaXM

SCAN:

https://www.virustotal.com/pl/file/80dbd27e88620fb8e23bca1118be9dd0d9f315bbe1f406499e9eca9c31f7a11e/analysis/1464351865/

JAK ZAINSTALOWAĆ?

Rozpakujecie (wrzucacie) paczkę do katalogu res_mods w waszym folderze World of Tanks.

Jeśli ktoś chce jakiś mod osobno, to pisać w temacie. 

@Juri.

Scan potrzebny jak na google wrzuciłem? Tam skanuje plik za kazdym razem jak pobierasz i udostepniasz.

BTW

Jak wyjdzie nowy patch, dam paczkę razem z laserami.

Jest paczka tym razem już z laserami i nowym modem! 9.15.1!

UPDATE 01.08

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

­Skan jest wymagany :)

@ Czy za tą paczke można dostać bana?

Oczywiście, że możesz, jednak póki co szanse są niewielkie.

Opublikowano

­Skan jest wymagany :)

@ Czy za tą paczke można dostać bana?

Z tego co WG się wypowiadało, to dopiero za jakiś czas (nie jest to 1000% pewne) mają zacząć sprawdzać pliki gry i banować za nielegalne mody, nie wiem czy już zrobili jakaś liste nielegalnych, ale pewnie niedlugo bedzie.

Póki nie zrobisz SS lub filmiku na tych modach i wrzucisz go na neta, szansa na bana jest zerowa.

Scan już dodaje.

1372333810-U137250.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualizacja 9.15

Dodany mod "duch" Jest to cheat pokazujący ostatnie miejsce, gdze był czogł za nim zniknął z radarów!

1372333810-U137250.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Aktualne? Mody działają nadal?

Szansa na bana duża?

Myślę że po takim czasie mody działają nadal, a szansa no dostanie bana jest 100/100. Jednym słowem zakładam że są już wykrywalne, ale pewny nie jestem :)

Gram na aimbocie od samego początku jego wydania nadal bez ani jednego bana :)

UggNk9.gif

Opublikowano

Raczej nie modów tylko Hacków/Botów. Stfu...!

Spierdalaj i nie nabijaj postów, to że cieżko te mody ogarnać i są płatne (na ruskich stronach do zakupienia) to nie znaczy ze są hackami, nie ma banów to i nie ma hacków.

Jedynie ten aim bot który sie przydaje tylko na jebane LT.

UPDATE

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

UPDATE 01.08.16

Niestety mod zniszczone obiekty nie działa, ubolewam razem z wami ;/

Widać nie dość, że czytać nie umie to nawet moda znaleźć nie potrafi :D Mi zniszczone obiekty działają idealnie.

http://www68.zippyshare.com/v/Cu5sovv8/file.html

https://www.virustotal.com/pl/file/727cce3f3b60a8a27c48743f4f00359d8c62da737f4671821c30c36f32ac727e/analysis/1470089542/

Opublikowano

Jak szukalem to jeszcze nie bylo, widocznie wstawili pozniej, pisales o 23, ja sprawdzalem rano o 11.

Pozniej zaaktualizuje paczke, dzieki za pomoc :) 

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jak szukalem to jeszcze nie bylo, widocznie wstawili pozniej, pisales o 23, ja sprawdzalem rano o 11.

Pozniej zaaktualizuje paczke, dzieki za pomoc :)

pisalem o 23, mialem go dzien wczesniej xD

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam serdecznie, znalazłem kilka fajnych modów, pomagających nie wkurwiać się na WG.

Aimbot MODJZ - Zasada bota jest prosta. Widzisz przeciwnika, klikasz prawym przyciskiem myszy (nie musisz idealnie nacelować myszką na jego czołg, może być nawet obok – bot i tak sam ustawi) i walisz w niego pociski. Co ważne bot przewiduje ruch i szybkość przeciwnika i ustawa celownik z wyprzedzedzeniem. Bot to wersja trial (bodajże, co nastepna aktualizacja znowu włącza sie trial na kilka dni, nie trzeba nic placic ani ustawiac, po prostu sam sie wyłączy za jakiś czas, póki jest można wykorzystać)

"Something was hit!” -  Widziałeś czołg przeciwnika i zniknął? Nie jesteś pewien, czy jeszcze tam stoi? Po prostu strzel tam, a ten mod poinformuje Ciebie, że przeciwnik tam dalej stoi (Będzie napisane po angielsku – Something was hit!”) Inna sytuacja – znasz miejscówki na mapie, gdzie campią TD. Walnij serią i sprawdź, czy ktoś tam się nie czai 1f642.png

Reload Mod pokazujący pozostały czas przeładowania wrogiego czołgu oraz ilość amunicji w bębenku.

Kontury - Mod który pokazuje kontury czołgów przeciwnika nawet jak jest za górką, dodatkowo cheat „koloruje” kontury pojazdu przeciwnika na kolor zielony, gdy można w niego strzelać i w czerwony, gdy kryje się za obiektem.

Kropeczki na minimapie - Pokazuje zniszczone obiekty na minimapie, takie jak drzewa i różnorakie płotki i murki.

Link do wszystkich modów razem:

https://drive.google.com/open?id=0B6fVyVUw6ufyNTlZZ245emdyaXM

SCAN:

https://www.virustotal.com/pl/file/80dbd27e88620fb8e23bca1118be9dd0d9f315bbe1f406499e9eca9c31f7a11e/analysis/1464351865/

JAK ZAINSTALOWAĆ?

Rozpakujecie (wrzucacie) paczkę do katalogu res_mods w waszym folderze World of Tanks.

Jeśli ktoś chce jakiś mod osobno, to pisać w temacie. 

@Juri.

Scan potrzebny jak na google wrzuciłem? Tam skanuje plik za kazdym razem jak pobierasz i udostepniasz.

BTW

Jak wyjdzie nowy patch, dam paczkę razem z laserami.

Jest paczka tym razem już z laserami i nowym modem! 9.15.1!

UPDATE 01.08

przydatne i swieżutkie 9.16

https://pkwot.blogspot.com/2016/10/916-cheat-pack-for-skills-by-whyphy.html

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Długo mnie nie było na forumku temu nie było aktualizacji.

Jako, że WG od listopada zaczeli karać za te mody, nie wrzucam aktualnych wersji, by zaoszczędzić ludziom problemów.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Wszystko mi tu działa , poradnik został bardzo fajnie napisany .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Działają Ci mody? Jakim prawem jak to są stare wersje sprzed grubo sprzed grudnia :D

@Flap

A są wgl. jakieś mody na które WG pozwala? :)

Ty tak serio? 

Czy jaja sobie robisz kolego?

@Edit

Bez modów tej gry by w ogole nie było, wiec pytanie nie na miejscu.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...