Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pluginu/skryptu, który wyłączy crafting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukam pluginu/skryptu który pozwoli mi wyłączyć/zablokować crafting niektórych maszyn z modyfikacji czy ktoś pomoże

Na wersję 1.7.10 oczywiście =)

banner-3.png

Opublikowano

­Ehh...

Witam
Szukam pluginu lub skryptu na działki który blokował by wszystkie bloki na jej terenie mam na myśli farmy, bloki, bloki z modyfikacji, maszyny, odkręcanie maszyn ogólnie chcę aby działka była w 100% zabezpieczona by nie było można z niej nic ukraść.
Bardzo proszę o pomoc i z góry za nią dziękuję.

Witam
który hosting jest lepszy do założenia serwera na modach 1.7.10
http://crafthost.pl/offer.php Pakiet Emerald za 29.90zł
lub
https://www.enderche...erta/universal/ Pakiet za 29.00zł
Witam
Poszukuję silnika do minecrafta jakiegoś dobrego na wersję 1.7.10 mody+pluginy bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję za nią 
Witam
Szukam pluginu który będzie dawał rangę na czas a po minionym czasie będzie przywracał podstawową rangę czyli Gracza
Witam
Szukam pluginu/skryptu który pozwoli mi wyłączyć/zablokować crafting niektórych maszyn z modyfikacji czy ktoś pomoże
Na wersję 1.7.10 oczywiście =)

Mam do ciebie pytanie, kto robi ten serwer.

Ty, czy użytkownicy MPCforum?

Jest coś takiego jak MyRecipe.

Plugin powinien umieć wyłączać, jednak nie jestem pewien czy zadziała na mody.

P.S.: Jeżeli chcesz zrobić serwer na modach, to jest trochę problemu, iż mało jest takich serwerów - co za tym idzie, mało pluginów do pobrania.

Według mnie, musiał by Ci to ktoś napisać, a to nie powinien być trudny plugin / skrypt. Osobiście Ci tego nie zrobię, jestem na urlopie.

Takie proste rzeczy, może Ci ktoś napisze, ale jeżeli chcesz mieć wszystko bardzo ogarnięte, to polecam pokazać hajs, i znaleźć sobie kogoś, kto się bawi

w Javie.

Daj lajka! Nic to nie kosztuje, ale bardzo tego potrzebuje!

d9xa4.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 250 | 500 | 1000

Kliknij w obrazek! Zobacz nasz serwer!

Chcesz abym zobaczył? Napisz @Notrax3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...