Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Luźno przez AION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, chcialbym wam zaprezentować nową serie na moim kanale, jest ona z gry aion prowadzona w luźnym klimacie czyli moje pitolenie ;)

Opublikowano

Odcinek nawet spoko, tylko możesz popracować nad dźwiękiem. 

W sumie to jesteś daleko bo już na 25 Lv. gdzie według mnie lepiej nagrywać od 1 poziomu. Wizualnie nie mam zastrzeżeń.

PS. Żyj, bo tak trochę od niechcenia chyba castujesz ten odcinek. 

Opublikowano

Odcinek nawet spoko, tylko możesz popracować nad dźwiękiem. 

W sumie to jesteś daleko bo już na 25 Lv. gdzie według mnie lepiej nagrywać od 1 poziomu. Wizualnie nie mam zastrzeżeń.

PS. Żyj, bo tak trochę od niechcenia chyba castujesz ten odcinek. 

robiłem format komputera wiec jest cicho troszkę, filmik nagrywałem chyba o 1 w nocy, ale dzisiejszy jest żywy(Wleci jutro) więc powinno być już lepiej ;) dzięki za ocenę :) właśnie to ma być seria luźno przez aion potem zrobię od 1 poziomu serię jak doexpie klera

Opublikowano

Troszkę problemów w tym odcinku, obraz się troszeczkę zepsuł no i pół nagrania nie mogłem odzyskać ale jest! :P

Opublikowano

W ostatnim odcinku kamerka dostawała chyba niezłych spadków, skoro tak piksele było widać.

Ogólnie fajna seria, więc czekam na więcej.

Opublikowano

Kolejny odcinek, jeszcze kamerka nie w tej jakosci co chcialem, ale ciagle to doskonale ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...