Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Darmowa prezentacja serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, trochę się zacząłem bawić w Photoshopie I wyszło coś takiego, mi się nawet podoba, w PSD można zmieniać kolory oraz jest korekcja kolorów.

Nie mam najlepszej ortografii bo nie mieszkam w Polsce od 8 lat wiec niektórych miejscach może pisać po angielsku ale łatwo jest się ogarnąć.

Jeśli ktoś potrzebuje pomocy z Photoshopem proszę do mnie pisać lub jeśli nie masz Photoshopa to mogę za darmo ci to zrobić.

Screen: (Jest bez tlą ale imgur dodaje białe tło nie mam pojęcia czemu..)

0hjJ3aG.jpg

Download:

https://mega.nz/#!OEMClbpQ!mYHmnSXvNlJbofkjAxXUuBZ7ABfPJ9jwaTT2H9KZ3L4

Virus Scan:

https://www.virustotal.com/en/file/7be2612dd510d425aa11a06bfaf1b8f82b0b4177045ddcfc73e67bcd37353fbe/analysis/1462194822/

post-1043820-0-07772200-1462195965_thumb.png

YsqYCCK.png

Opublikowano

@VayCanDios Dodaj skan pliku z virustotal, a nie strony na której wrzucony jest plik :)

Czas 1h

Dodałeś :)

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Ładne tylko moim zdaniem te białe tło wszystko psuje.

O

/V\

/''\

Opublikowano

Mi imigur nigdy nie dodał białego tła ;) Wydaje mi się że białe tło się pojawiło bo skopiowałeś to z innego forum i wkleiłeś tutaj. 

O

/V\

/''\

Opublikowano

Ładnie to się prezentuje, ale za darmo to zaraz będą korzystać a prezentacja ma być oryginalna, jedyna w swoim rodzaju :)  

sygnatura.png

Opublikowano

Ładnie to się prezentuje, ale za darmo to zaraz będą korzystać a prezentacja ma być oryginalna, jedyna w swoim rodzaju :)

Dziekuje, Zawsze możną coś po zmieniać sobie tam, jest zmieniacz kolorów.

YsqYCCK.png

Opublikowano

Poćwiczysz jeszcze trochę i będziesz mógł robić na zlecenia :D

Znaczy mam lepsze prace, ale chciałem zrobić coś darmowego, bo teraz tyle tych prezek takich samych z generatora.. Mozę jeszcze dzisiaj wieczorem wrzucę jeszcze jedno prezke.

YsqYCCK.png

Opublikowano

@VayCanDios Siema poszukuje grafika który wykona ikone serwera 64x64 i grafike na fanpage mógłbyś się do mnie zgłosić na pw? 

Od razu mówie to nie byle jaki serwer gra około 100 osób :]

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Te ppstacie skopiowane z crafthost?

Chodzo mi nad np Info :D

Chyba tak, znalazłem na google, nie miałem za dyzo czasu zęby robić w cinema4d, może jak będę miał czas to stworze parę.

YsqYCCK.png

Opublikowano

Dobre, ale przeszkadza białe tło.

Dziekuje Wiem, Próbowałem ale nie chce się usunąć, ale pod tematem jest zdjecie z prezka bez tla.

YsqYCCK.png

Opublikowano

U Góry pisze :) Ze imgur sam dodał// Dodałem wersje bez tla :)

GRAFIK, ZAPISUJĄCY JPG I DZIWIĄCY SIĘ, ŻE IMGUR DODAŁ TŁO.. A tak btw, ładne :p.

­

Opublikowano

U Góry pisze :) Ze imgur sam dodał// Dodałem wersje bez tla :)

GRAFIK, ZAPISUJĄCY JPG I DZIWIĄCY SIĘ, ŻE IMGUR DODAŁ TŁO.. A tak btw, ładne :p.

­

zostało dodane w png. ;)

YsqYCCK.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...