Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheaty

Gość Majoreq.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Majoreq.
Opublikowano

Szukam czitów do CS:GO. Chodzi mi głównie o WH, anti-flashbang, Aimbot (z regulacją). Za waldka i ExternalCheats dziękuję, używałem, nie przekonały mnie. Za pomoc lajki ;)

Osoby, które tu przyjdą napisać "cheaterzy to gów/no", " I tak masz Vaca śmieci" itd. Niech wyjdą i mnie nie wkurwiają.

Za ewentualne błędy przepraszam, piszę z komórki :D

Opublikowano

Dlaczego maja Cie nie wkurwiac jesli ty psując gre innym bedziesz ich wkurwial.

Zycze ci zebys dostal vaca na wysztkie konta. Gówno jest wiecej warte niz cziter.

Opublikowano

Xenovia, masz te funkcje które chcesz.

Również działa na faceit bez bana :)

Gość Majoreq.
Opublikowano

@Unicef można płacić PSC? Widziałem, że kosztuje 10 $, czyli około 35zł.

Opublikowano

@Unicef można płacić PSC? Widziałem, że kosztuje 10 $, czyli około 35zł.

Można

Opublikowano

Cieszą mnie ludzie jak wy. Kupujecie Haxy a wystarczy troche wiedzy i masz gre nawet 5vs1 :> Zdobycie IP przeciwnika podczas meczu to 2-3 min. A reszta trwa ok.5 Min aż dostanie bana i tak z następnym w ten czas twoi TM grają a ty załatwiasz przeciwników ;>

UggNk9.gif

Opublikowano

Cieszą mnie ludzie jak wy. Kupujecie Haxy a wystarczy troche wiedzy i masz gre nawet 5vs1 :> Zdobycie IP przeciwnika podczas meczu to 2-3 min. A reszta trwa ok.5 Min aż dostanie bana i tak z następnym w ten czas twoi TM grają a ty załatwiasz przeciwników ;>

I tak trzeba kupić stressera. Gra na haxach jest śmieszniejsza, szczególnie jak Cię wyzywają.

tenor.gif

Gość Majoreq.
Opublikowano

Nie rozumiem cię. Bana nie dostanę, umiem się kryć czitowałem pół roku na waldku i nic nie wyłapałem. Po co ci adres IP przeciwnika? Co z tym zrobisz? Jestem trochę tempy, więc mi wytłumacz :D

Opublikowano

@Majoreq. Taki "tempy", że słownika też nie rozumiesz?

Chodzi mu o ddosowanie przeciwników, k***a myśli że sobie znajdzie darmowy hosting z stresserówką i wywali graczy xD prawdziwy kozak

jeszcze te takie ":>" XDDDD ty kurde hakierze, nie hakuj mnie za pomocom cmd pliska

@AntyWarn co do cheatów to x22cheats, ezfrags.

Opublikowano

Chodzi mu o ddosowanie przeciwników, k***a myśli że sobie znajdzie darmowy hosting z stresserówką i wywali graczy xD prawdziwy kozak

jeszcze te takie ":>" XDDDD ty kurde hakierze, nie hakuj mnie za pomocom cmd pliska

x22 dzisiaj detekcje podobno wyrwał 

Opublikowano

x22 dzisiaj detekcje podobno wyrwał 

x22 to już dawno xDD nie polecam tego shitu

Opublikowano

I tak trzeba kupić stressera. Gra na haxach jest śmieszniejsza, szczególnie jak Cię wyzywają.

A ja lubię jak potem przychodzi mi niebiesko okienko i wiadomość, że ktoś dostał bana :) 

Opublikowano

Polecam wypierdalać . Serio ludzie wolicie odpalić to jebane wh zamiast nauczyć sie grać ? Myślisz że opłaca sie zagrać 2/3 mecze jak "mistrz" i potem kupić nowe konto ? Prosze Cie.. Odpał j****y.

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

­Polecam Aimware, tylko że jest płatny 15 euro miesięcznie. Jest on aktualizowany codziennie. Krótki film co potrafi 

A jak darmowy to abitsmarter

Opublikowano

Heh, znawca się znalazł. Wiedza nie wystarczy, uwierz. Co do cheatów, Hexui i aimware. Ogólnie pytania o PSC tak mnie irytują. zawsze mam wrażenie że prowadzę konwersację z 14 latkami jak widzę "PSC", założenie konta w banku w dzisiejszych czasach to tak jak wyjść kupić ziemniaki na obiad, dodatkowo dla "młodzieży" utrzymywanie takiego konta kosztuje nic. Wtedy zamiast kupić psc podejdziesz do wpłatomatu i wpłacisz sobie na konto to 60zł i masz cheata. 

Sorry za zboczenie z tematu :D musiałem pobóldupczyć

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

­Polecam Aimware, tylko że jest płatny 15 euro miesięcznie. Jest on aktualizowany codziennie. Krótki film co potrafi 

A jak darmowy to abitsmarter

Aimware do legit + aimware mało detekcji? ziomuś aimware jest detected co pare miesiecy xD Aimware = Rage / HvH

Xenovia = Legit MM / FaceIT / CEVO

Gocheats = Legit MM

Interwebz = Do niczego nie polecam bo cheat jest słaby i polecam go omijać na HvH dostaje cały czas i do legita jest słaby a wszystkie osoby które go zachwalają to idioci tak trochę bo cheatuja na cheacie który w każdej chwili może mieć detekcje a miał ich już parę.

kwwLI6C.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...