Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - Niszczenie bloków

Nikusxx3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Mam problem z worldguardem a dokładniej...

W prawie każdym miejscu gdy zniszczę  blok z rangą która nie może edytować świata, wyskoczy "Sorry ....." czyli poprawnie.
Ale w niektórych miejscach np: w kopalni (silosem z pluginu MineResetLite) oraz obok niej ,np.: na ścieżkach ,nie mogę niszczyć ale też nie wyskakuje żadna wiadomość.
Dodam jeszcze ,że na wszystkich terenach jest __global__ z flagą build deny ,gdy ustawie build allow ,w pierwszym przypadku czyli tam gdzie pisało ,że nie mogę niszczyć ,już mogę.
Ale w drugim przypadku dalej nie mogę i dalej nie wyskakuje żadna wiadomość z tym że nie mogę niszczyć. W pliku properties ,spawn-protection mam ustawione na =1 ,ale jest to daleko od spawna więc to raczej nie jest. Prawie bym zapomniał permisje modifyworld.* miałem dodaną i był ten sam problem ,po jej usunięciu to samo.

PS: Jak napisałem w złym dziale ,proszę o przeniesienie!

Do zamknięcia... problem rozwiązany ,spowodowane było to tym ,że miałem 2 pliki properties w 1 folderze i odczytywało z drugiego w którym było ustawione spawn-protection=100!
proszę o close!
­

Najpiękniejsze jest to czego nie widać ,lecz czuć. ~.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...