Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z aktywacją konta

JalokimPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zainstalowałem Warframe ze Steam. Ściągało mi się naprawdę długo a bardzo chce spróbować tej gierki. Po udanej instalacji przeszedłem na ich stronę by się zarejestrować. Na pierwszy rzut oka wszystko było ok, ale gdy przyszedł mi email i klikam w link który ma aktywować konto, przekierowuje mnie na stronę warframe i pojawia się błąd :  "Invalid activation code. Please try again." 

Nie wiem o co chodzi. Próbowałem się zalogować, ale bez skutku. Wysyłałem chyba jeszcze z trzy razy inne maile aktywujące konto, ale dalej ten sam błąd. Ktoś wie o co chodzi i jak to naprawić?

Opublikowano

@Edit

Poczytałem i podobno zarejestrowanie się przez ten link działa.

https://warframe.com/signup?referrerId=523b36611a4d801162000001

No ale ja już jestem zarejestrowany... problem jest właśnie w tym że nie mogę się zarejestrować drugi raz na tego samego maila. A nie będę zakładał drugiego specjalnie pod jedną grę

Próbuje pod tym linkiem i...: This alias is already registered 

Opublikowano

Gry z kontami są przeważnie zrobione, żeby jedno konto było do jednego emaila :v

Musisz zrobić i podać inny email.

Niestety, ale warto stracić te 2 minuty i zrobić nowy email i spróbować się zarejestrować z tym emailem i innym Nickiem na tym linku co Ci podałem, żeby przynajmniej zobaczyć czy zadziała.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...