Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plugin SkyWars nie działa na serwerze

iAlpha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z moim serwerem. Plug-In SkyWars nie chodzi. Serwer jest w fazie BETA i na razie jest na Hamachi dla Adminsitracji. Ale do rzeczy. Serwer jest postawiony na Plikach Serwerowych by Kenix97. Gdy zainstalowałem SkyWars i wpisałem będąc już na serwerze /help skywars wyświetliły mi się dwie rzeczy: /skywars: null oraz /skywarssetup: null. Myślałem, że to jakiś błąd serwera więc wpisałem /skywars oraz /skywarsssetup, ale nic nie działało, po prostu nic się nie wyświetliło. Już nie raz przeinstalowywałem ten Plug-In, jednak bez rezultatu. Zapodam tu wszystkie pliki związane z tym Plug-Inem, bo cały folder ze wszystkimi pluginami nie wchodzi, bo jest za duży. Łapcie! W razie potrzeby kontakt na Skype: skariel_yt. Z góry dziękuję za pomoc. iAlpha

Opublikowano

Podaj logi z konsoli. Najprawdopodobniej plugin wysypuje sie z powodu zlej wersji javy.­ Ewentualnie nie ma jakiegos pluginu ktory potrzebuje do swojego dzialania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...