Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzwięk jednocześnie w słuchawkach i głośnikach problem

xShejk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam duży problem z dzwiękiem a mianowicie, chciałem sobie podłączyć słuchawki i przez pomyłkę zamiast wpiąc mini jacka od słuchawek do gniazda ze słuchawkami wpiąłem do mikrofonu a mikrofon do gniazda od słuchawek, wtedy jeszcze nie zorientowałem się że źle to zrobiłem.
Po odpaleniu gry dopiero ogarnąłem że coś jest nie tak bo mi idzie dzwięk z głośników z laptopa zamiast ze słuchawek.
Szybko odpiąłem to i zrobiłem tak jak powinno być ale było już za późno, i dzwięk nadal szedł z głośników.
Próbowałem już ustawiać od nowa urządzenia domyślne chyba na kilka sposobów to robiłem i nic albo dźwięk idzie z samych głośników albo z głośników i słuchawek jednocześnie ale nie mogę zrobić tak aby był z samych słuchawek.
Co mogło się stać ?
Instalowałem już nowe sterowniki dzwiękiem w panelu sterowania też się bawiłem, urządzenia do odtwarzania zmieniałem z domyślnych, komunikacyjnych itp. itd. ale nic nie pomaga :O
Pozostaje format ale czy to pomoże ? Zobaczymy a może ktoś ma jakiś inny pomysł

Czekam

pozdrawiam

No niestety format nie pomógł dalej ten błąd jest...

Opublikowano

Podaj jakiego Windowsa używasz i wyślij zrzuty okna z Urządzeniami do odtwarzania i nagrywania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...