Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak możliwości aktualizacji plików binarnych.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem, mam problem z używaniem freedoma, wiem że jest kilka tematów na forum ale żaden nie wyjaśnia mojej przypadłości (tel LG Leon android 5.0.1 Lolipop). Telefon zrootowałem Kingo rootem i po sprawdzeniu jest dobrze zrootowany, i oprócz Freedoma ze wszystkimi innymi aplikacjami jest w porządku. Po włączeniu Freedoma mam komunikat i mogę pozwolić freedomowi działać i więc klikam i wszystko jest w porządku aż do czasu gdy wchodzę do gry wszystko działa jak należy ale w sklepiku muszę kupować za normalną walutę i freedom nic nie zmienił. Proszę o szybką odpowiedź i z góry dziękuję.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Po pierwsze - czy zaktualizowałeś te pliki binarne? A po drugie, czy gra jest online?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Lucky Pather , Pomoże na 100 %

Chcesz się dowiedzieć nieco o mnie? Zapraszam na mój profil ?

Opublikowano

Natomiast z lucky patcherem mam taki problem że gdy chcę na xposed ściągnąć fromework to nawet nie mogę tego kliknąć :(

Opublikowano

Natomiast z lucky patcherem mam taki problem że gdy chcę na xposed ściągnąć fromework to nawet nie mogę tego kliknąć :(

Nie potrzeba xposed. Jakoś musisz pokombinować w lucky patcherze, jakies pacze do androida itp. Koledze tak zrobiłem i działa.

Ewentualnie jak chcesz xposed to musisz przez recovery sflaszować

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?s=22156b26a529b237ef80018b653e8a2d&attachmentid=3383776&d=1435601440

http://dl-xda.xposed.info/framework/sdk21/

#teams4bal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...