Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forum, coś w moim stylu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, forum które tworzyłem, było tygodniem.

Postanowiłem, skoro nie ma adminów, szkoda, że mamy koniec wakacji już takie coś proponowałem.

Tylko zamiast subfor były by tylko "Cheaty, Poradniki, Zdjęcia, Pomoc". A dział np: "Maple Story" był by tylko do niusów niosących na niego cheaty.

Kilka zdjęć z mojego forum (link do forum jak coś na prv)

17.png

Mimo, że admini się już nie zajmuja. Ja moge.

#edit

w regulaminie mam u siebie jasno:

2.16 To nie forum o hakach, jeśli potrzebujesz kodu? Zapraszam na http://www.mpcforum.pl

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Ten kto chce zobaczyć: www.worldofmmorpg.cba.pl niedługo O ILE MI SIĘ UDA płatny serwis. Na domene .pl wrzuce : _.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Opublikowano

Spoko, spoko tylko zostawiłbym czarny kolor. Zapomniałeś o działach - Counter Strike, Gunz, 2Moons. Te działy muszą się tam znaleźć ;)

Opublikowano

Dobra, ale coś Ci mówi MMORPG Ale dział "FPP" dział.

Opublikowano

Mnie się też podoba ! :) Akurat ma rację, czarny kolor wymiata :D

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano
Dobra, ale coś Ci mówi MMORPG Ale dział "FPP" dział.

Nie będę już mówił, że to co powiedziałeś nie ma większego sensu, ale ja tam raczej widzę podział na 3D i 2D, a te gry wchodzą do 3D, ale niech ci będzie (cokolwiek miałeś na myśli) ... To twoje forum.

Opublikowano

Dzisiaj znalazłem zwykłego membersa z rangą inną niż należy do 2 postowego membera mi to się nie podoba że każdy dodaje sobie ile postów chce np wiwek niech ponabija sobie postów sprawiedliwie a nie dodaje sobie 2k postów

Według mnie już się robi lekki bałagan.

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

dretwe forum ;s

lipne opisy gier

"gralem ale szybko mi sie znudzila" <- ftw ?

to, ze jest mozliwosc opisu nie znaczy, ze opis byc musi..

albo np. "nie wiem." super jestes pr0 el0 el0

gdyby nie te dolujace opisy, dodajac reklame w googlach i inne bajerki 4um byloby faajne ^^

Opublikowano

mam konto na tym forum troszke nie czytelne i napisy w takich ramkach nie estetyczny nie ma dzialu warrock troche jeszce smutno ale to daltego ze malo ludzi rozkreci sie

tiger.jpg~~|~~tiger.png

--------------------------------------------------------------------------------------

Czapa thx za sygne.

Opublikowano

"pomorze" (sygna)

nieee.. ja mazwosze ;(

aciek mowil czemu nie ma fppsuf ;s

Opublikowano

sory sygne zaraz zmienie ale to przez to ze szyblko pisalem i przeoczylem blad e i r obok siebie ale dlaczego americas army jest przeciez to fpp

tiger.jpg~~|~~tiger.png

--------------------------------------------------------------------------------------

Czapa thx za sygne.

Opublikowano

Naprawione już wszystko.

Mogę edytować działy itp : ).

#Down#

Ale nie wbijesz dużego poziomu na początek ; d.

A ten "PACC" masz przez 3-4 dni.

Opublikowano

owned w kalonline na poczatek exp x2 ... pwnd

(!) wiekszej glupoty nie widzialem