Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PRZEGLĄD GIER INDIE TYGODNIA #1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w pierwszym przeglądzie indyków tygodnia czyli podsumowaniu wybranych przeze mnie premier gier indie tego tygodnia.

Opublikowano

Indyki? :v

Seria nawet spoko, ale w tym odcinku nic ciekawego według mnie nie pokazałeś. No może w NIFELHEIM, to bym zagrał.

Wizualnie nie mam zastrzeżeń. Audio dobrze dobrane i nie nachodzi się dźwięk na podkład głosowy. Czyli na plus.

Opublikowano

Indyki? :v

Seria nawet spoko, ale w tym odcinku nic ciekawego według mnie nie pokazałeś. No może w NIFELHEIM, to bym zagrał.

Wizualnie nie mam zastrzeżeń. Audio dobrze dobrane i nie nachodzi się dźwięk na podkład głosowy. Czyli na plus.

Dzięki za rozwinięty komentarz, a co do gier no to nie mam wpływu na to czy w tym tygodniu wyjdą dobre gry czy słabe ;) Ja wybrałem te, w których po prostu dobrze się bawiłem i wyróżniały się z pośród innych ;d (przynajmniej w mojej subiektywnej ocenie).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...