Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Własny client a patchy z type 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam takie pytanie jeśli robie własnego clienta i wsadze wszystkie patchy z pla nawet te z type 4 to mogą być większe problemy ? Locale uiscript i root mam własne pod src :)

Opublikowano

Cześć mam takie pytanie jeśli robie własnego clienta i wsadze wszystkie patchy z pla nawet te z type 4 to mogą być większe problemy ? Locale uiscript i root mam własne pod src :)

Problemów nie będzie, będą jeśli będziesz miał różnice w granny. Np. z PLa będzie granny w wersji 2.9 a Ty będziesz miał w wersji 2.4 to będą problemy.

Co do type to nie ma znaczenia ;p 

Może zamiast pytać na forum po prostu to sprawdź? 

A Ty tego nie zrobiłeś? ;o

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

To nie wczytają Ci się modele z patch'y zakodowanych CSHybridDecrypt, (type 4), jeśli nie będzie się zgadzał klucz po stronie serwera. No a wszystkie nowe patche, począwszy już od patch2 są zakodowane w panama albo cshybridencrypt.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

No to narazie zostane przy tych co mam. Co do type 4 to wiecie jak zmienić na inne type ?

Wyciągnąć klucz z PL, wypakować i zapakować innym type. Znikoma liczba osób to potrafi. Poszukaj sobie już wypakowane patche na metin2dev albo elitepvpers.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Klucza raczej nie dam rady. Co do patchów to na wszystkich globalach są takie same ? bo wydaje mi się że troszke inaczej wszyscy mają. Jeśli możesz to daj linka na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...