Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Autopickupa na Vesteris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie szukam bota jakim jest autopickup i tylko tyle mnie interesuje, jeżeli będzie jakiś dodatek do tego to nie ma problemu... Bot potrzebny ponieważ administracja tnie ludzi na kase, wydaje sobie yangi na sm'y kupuje podnoszenie automatyczne zmianek skrzynek itd. W zamian jak ubijam moby tylko jeden rodzaj skrzynek trafia do eq a i zmianki nie zawsze do niego wpadają. Musi coś być na ten serwer co pomoże w autopodnoszeniu.

Opublikowano

no ja wiem, że m2bob jest. Tylko, że bob na serwery prywatne polskie nie działa w wersji free wiem bo sprawdzałem działa jedynie na oficjalnym metinie za free. Fajnie jakby Edek z administracji odezwał się czemu ludzie płacąc 20 zł dostają funkcję premium autopodnoszenie zmianek skrzyń, dostają tak na serio badziewie, które podnosi tylko to co chce jak już mam to podnoszenie wykupione to powinno do eq lecieć mi wszystko co jest szkatułką, skrzynią czy tam zmianką i dodaniem z ziemi a nie ten bocik sobie wybiera co podniesie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...